До переліку блогу

Вибір району в Києві для купівлі квартири

01 червня 2021

Купити квартиру в Києві — мрія, напевно, кожного українця і не тільки. Столиця вабить і можливостями, і високим рівнем життя, до якого інші міста України ще не дотягують.

У якому районі Києва краще жити з дітьми і де купити квартиру — з'ясуємо в цій статті.

Квартири в Дарницькому районі

Дарницький район менш комфортний із погляду транспорту, ніж райони правого берега Дніпра, тому що потрапити до центру Києва вдасться тільки через мости: Дарницький або Південний, але тут можна вигідніше купити квартиру в новобудові. Крім цього, в районі розташована велика кількість торгових центрів, ресторанів, спортивних залів і фітнес-клубів, продуктових магазинів, ринків, розважальних центрів, океанаріум «Морська казка», парки та природні озера. Транспортна інфраструктура налічує сім станцій Київського метрополітену, 13 автобусних і три трамвайні маршрути, Дарницьке шосе, траси Е95 і К40, якими можна дістатися на правий берег.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ пропонує купити квартири в Дарницькому районі в житлових комплексах:

1. «Берег Дніпра». Комплекс розташований на першій береговій лінії і відкриває фантастичні види на Дніпро та дивовижні пейзажі міста. ЖК зведений за монолітно-каркасною технологією з використанням керамоблока та газоблока, утепленого мінеральною ватою. Усередині комплексу розташовано 355 1-, 2-, 3- і 4-кімнатних квартир із широкими вікнами та високими стелями (2,7 метра). У будинку є автономне опалення, чотири ліфти на кожен під'їзд, власна мийка для тварин і двоколісного транспорту, а також зарядна станція для електромобілів. Дворова територія упорядкована та закрита для проїзду автомобілів.

ЖК «Берег Дніпра» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

2. GREAT. Житловий комплекс класу «комфорт» із 13 будинків, об'єднаних парком із ландшафтним дизайном, зонами відпочинку та розваг. Будинок зведений за монолітно-каркасною технологією з використанням цегли, утепленої мінеральною ватою. На території ЖК є власний дитячий садок і початкова школа, що робить купівлю квартири тут оптимальним рішенням для сім'ї з дітьми.

ЖК Great від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Квартири РІЕЛ у Дарницькому районі — максимум комфорту і мінімум міського шуму, близькість до природи та прекрасний вид на Дніпро.

Печерський район — вибір житла

Печерський район, розташований у самому центрі поруч із Радою, Києво-Печерською лаврою, Національним ботанічним садом ім. М.М.Гришка, є одним із найпрестижніших районів Києва. Територія району розташована між вулицею Хрещатик, бульварами Лесі Українки та Дружби народів, межує з річкою Дніпро на сході. Старі печерні монастирі Печерської лаври та Музей історії України у Другій світовій війні з гігантською статуєю Батьківщини-матері розташовані на відстані кількох хвилин автобусом або пішки, як і численні ресторани, магазини, торгові та розважальні центри, культурні й історичні об'єкти. Тут є Український дім, Центр культури і мистецтв, дев'ять державних музеїв, сім палаців культури, два театри, чотири кінотеатри, 21 бібліотека, дитячі музичні школи та картинні галереї. На території району розташовані чотири вищі навчальні заклади, вісім технікумів і училищ, 15 середніх і 17 молодших шкіл, дитячі садки та ясла.  

Корпорація Нерухомості РІЕЛ пропонує квартири в продуманому до найменших дрібниць для комфортного життя житловому комплексі Nordica Residence в скандинавському стилі. ЖК належить до класу «бізнес» і складається з трьох будинків — 7, 9 і 26 поверхів. Загальна кількість квартир — 647, всі вони з різним плануванням і кількістю кімнат. Особливість проєкту — лаунж-зона на даху та всередині будинку на 15-му поверсі з чудовим видом на місто. Комплекс зводиться за монолітно-каркасною технологією зі стінами з керамоблока, утепленого мінеральною ватою. Запланована кількість місць підземного паркінгу — 523, без винесення паркувальних місць у двір. Внутрішня територія ЖК Nordica Residence — це місце для відпочинку і розваг, а не для автомобілів. На території збудують дитячий садок повного дня на 80 місць.

ЖК Nordica Residence від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Вибір квартир у Солом'янському районі

Солом'янський район привабливий для життя своєю близькістю до центру Києва і водночас можливістю швидко дістатися за місто. Що далі ви від центру, то менше навколо міської метушні. Попри це, тут прекрасно розвинена міська та соціальна інфраструктура. На території району розташовані провідні медичні установи України: Інститут фтизіатрії і пульмонології ім.Ф.Г.Яновського, Інститут серцево-судинної хірургії АМН України, Центр мікрохірургії ока та інші. Освітня галузь налічує 48 дитячих дошкільних установ, 32 середні та 12 молодших шкіл, дві гімназії і сім ліцеїв, а також дитячо-юнацькі спортивні школи, художні та музичні школи, Палац творчості, спортмайданчики, басейни, спортивні зали. Доступні чотири станції метро, сім станцій швидкісного трамвая, а на околиці району розташований Міжнародний аеропорт «Київ» (Жуляни).

ЖК Ok'Land від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Корпорація Нерухомості РІЕЛ пропонує квартири в житловому комплексі Ok`Land у Солом'янському районі на Повітрофлотському проспекті. ЖК належить до класу «комфорт», налічує три будинки, з'єднані спільним внутрішнім простором із дитячими майданчиками, спортивною зоною та власним парком. Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією з газоблока з утепленням стін мінеральною ватою. Поверховість будинків — 12, 24, 26 поверхів, на яких розміщено 1703 квартири різного планування. Для автовласників передбачений підземний паркінг на 750 місць, завдяки якому прибудинкова територія вільна від машин.  

Шевченківський район і придбання нерухомості

Центр Києва зі зрозумілих причин є найкращим районом для проживання. Шевченківський район розташований на території значущих історичних місць і тісно пов'язаний з історією Києва. Тут розгорталися визначальні події в історії України. Саме на цій території, на Старокиївській горі, апостол Андрій колись поставив хрест, Богдан Хмельницький входив у Золоті Ворота, а Центральна Рада проголошувала свої Універсали. Сьогодні Шевченківський район — один із найбільш густонаселених і розвинених районів Києва. Життя в центрі міста дає можливість завжди бути у вирі культурного життя та розваг. Є безліч ресторанів як для ділових обідів, так і для вечері з друзями, магазини українських і світових брендів, а ще торгові та розважальні центри, кінотеатри, музеї, галереї, зоопарк, Національний цирк України. На території району багато зелених зон, де можна прогулятися, покататися на велосипеді або провести день на пікніку з сім'єю і друзями.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ пропонує квартири в Шевченківському районі в сучасних житлових комплексах:

1. Forward. Житловий комплекс класу «комфорт» ідеальний для тих, хто веде активний спосіб життя та цінує зручність. Будинок заввишки 11 поверхів вміщує 160 квартир різного планування, а також підземний паркінг на 68 місць. Інфраструктура будинку передбачає творчу майстерню, басейн, тренажерний зал, салон краси, мінімаркет, кафе, а на прибудинковій території — дитячий майданчик, сервіс оренди велосипедів і спортивного спорядження.

ЖК Forward від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

2. «Львівська Площа». Елітний житловий комплекс у самому центрі Києва з дивовижної краси видом із вікон і комфортом бізнес-класу. У безпосередній близькості — історичний район Поділ, пам'ятки історії та культури, а ще кафе, ресторани, парки, місця для розваг і відпочинку. 15-поверховий будинок вміщує 299 квартир з індивідуальним опаленням і різним плануванням. Для мешканців з автомобілями є підземний паркінг на 159 місць, а прибудинкова територія упорядкована й забезпечена дитячим і спортивним майданчиками, відеоспостереженням та охороною.

ЖК «Львівська Площа» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

3. «Львівський Квартал». Осередок Львова у центрі Києва із затишним внутрішнім двором, вишуканими балконами, широкими панорамними вікнами. Комплекс складається з семи будинків по 10-22 поверхи, побудованих за монолітно-каркасною технологією з керамоблока й утеплених мінеральною ватою. У кожній квартирі — індивідуальне опалення, передбачений підземний паркінг, дитячий ігровий майданчик і спортмайданчик на упорядкованій території навколо будинку.

ЖК «Львівський Квартал» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

4. ELYSEUM. Житловий комплекс бізнес-класу всередині ділового району Києва захоплює стильним дизайном і комфортом життя. У кроковій доступності — дитячі садки, школи, магазини та супермаркети, торговельні і розважальні центри. У будинку встановлені п'ять високошвидкісних ліфтів, щоб швидко та комфортно піднятися на потрібний поверх. Передбачено підземний паркінг.

ЖК Elyseum від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Купівля квартири в Шевченківському районі — це не тільки комфортне життя, а й вигідна інвестиція. Ціна квадратних метрів у столиці зростає з кожним роком і залишається в топах усіх рейтингів нерухомості, а в центрі столиці вона зростає особливо швидко.  

Кожен район Києва — окреме маленьке місто зі своїми особливостями, плюсами та мінусами. У нашому каталозі ви можете вибрати квартиру в житловому комплексі, розташованому там, де буде комфортно жити вам і вашій родині.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.