До всіх новин

ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс» введено в експлуатацію

15 вересня 2017

Вітаємо інвесторів ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс» з отриманням Сертифікату про готовність будинку до введення в експлуатацію!

У червні цього року набули чинності зміни до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». Вони внесли суттєві корективи у сферу будівництва, змінили процес отримання дозвільної документації та, закономірно, вплинули на терміни видачі документів.

Проте, поволі, але процес просувається. Нещодавно ми отримали Сертифікат про здачу в експлуатацію 4 черги ЖК «Ренуар», а сьогодні свято на вулиці Пекарській:).

Щасливого життя вашим сім’ям у новій розкішній оселі!

ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс» — це житловий комплекс преміум-класу у самому центрі Львова. Львів’яни та гості міста з захопленням відгукуються про сучасний архітектурний стиль цього комплексу, його унікальний неординарний екстер’єр. Прекрасним доповненням до розкішного вигляду будинку є вигідне розташування. Щасливі власники квартир в ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс» сповна зможуть насолодитися зручною інфраструктурою, де все необхідне поряд — численні ресторації, кав’ярні, музеї, кінотеатри, торговельно-розважальні центри, салони краси, фітнес клуби. Одним словом все, що потрібно сучасній людині для комфортного життя та активного різноманітного відпочинку та розваг.

Додаткову інформацію про умови продажу, планування квартир, візуалізації, фото будинку, а також відповіді на інші питання стосовно житлового комплексу «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс» Ви завжди можете отримати у нашому відділі продажу. Будемо раді Вам допомогти!

Шерлок Холмс
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.