До всіх новин

Реконструкція вул. Пекарської добігає кінця: що нового й що цікавого на вулиці тепер

14 вересня 2021

Завершується реконструкція однієї з центральних мальовничих вулиць Львова - Пекарської: тут повністю замінено всі водопостачальні та каналізаційні мережі, встановлено нове освітлення, влаштовано просторіші пішохідні зони. З обох боків проїжджої частини, яку замощено мозаїкою, облаштовано велодоріжки. Також організовано нові майданчики для паркування та низка зон для відпочинку.

Очікується висадка кількох десятків дерев замість тих, що були зрізані, бо заважали розширенню тутешнього простору, і понад двох тисяч кущів.

Тепер вул. Пекарська виглядає так само елегантно і затишно, що й розташований тут же ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс» - один із найошатніших житлових комплексів еліт-класу. Ми пишаємось тим, яке враження на львів’ян і гостей міста справляє його сучасний архітектурний стиль та унікальний неординарний екстер’єр.

Зведений у самому серці Львова й оточений розвиненою інфраструктурою, він дозволяє кожному мешканцю буквально за лічені хвилини опинитись поруч низки закладів, таких необхідних для  активного й безтурботного життя – від торгово-розважальних центрів і фітнес-клубів до салонів краси й атмосферних львівських ресторацій.

Разом з тим кожному мешканцю нашого клубного будинку гарантовано приватність, максимальний комфорт і безпеку. Адже на територію ЖК не допускаються сторонні особи. А скупчення сусідів у під’їздах просто неможливі – передбачаючи очікування майбутніх власників цього елітного житла, ми спроектували небагато квартир у наших будинках і водночас залишили багато вільного простору в зонах спільного користування.

ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс»

Все, що потрібно сучасній людині для активного різноманітного життя й якісного спокійного відпочинку, - уже реалізовано у стильному, елегантному, продуманому до найменших дрібниць ЖК «Бейкер Стріт. Шерлок Холмс». Розташований на відновленій, осучасненій вулиці Пекарський, він став справжньому окрасою всього району.

Встигніть придбати квартиру своєї мрії в елітному житловому комплексі й оцініть комфорт по-англійськи, від якого ви більше не зможете відмовитись.

Шерлок Холмс
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.