До всіх новин

Затишок від ЖК «Львівський квартал»: 2-рівнева квартира з власним каміном та мансардними вікнами

14 вересня 2017

Вже давно мрієте проводити тихі домашні вечори, коли лежачи на дивані, споглядаєш осяяне зірками нічне небо? Або ж пити ароматний гарячий чай, загорнувшись у м’яку ковдру, насолоджучись теплом власного каміну? Думаєте, що для втілення цих мрій обов’язково потрібно мати власний великий будинок? А от і ні. Прекрасне і вигідне рішення — дворівнева квартира в самому центрі Києва.

Наша компанія якраз зараз зводить такі комфортні та якісні помешкання в житловому комплексі «Львівський квартал» (Київ, вул. Глибочицька, 13). Всі дворівневі квартири ЖК «Львівський квартал» обладнані спеціальними димарями для твердопаливних камінів. Ці димарі виготовлені  з нержавіючої сталі, а ззовні вбудовані у збірні керамзитобетонні блоки.

Ясна річ, що камін не врятує вас від суворих морозів і сприймати його в якості основго джерела обігріву не доцільно. В той же час власний камін - це незамінна річ у міжсезоння, коли дощі частішають і висока вологість наповнює оселю.

Прямий димар каміна  пропускає великі потоки повітря, тому вологість під дією тяги видаляється, а разом з нею зникають і неприємні запахи. Тільки уявіть цей затишний вечір у колі сім’ї біля теплого каміну, в якому тихо та заспокійливо потріскує вогонь. 

Про естетичну насолоду просто гріх не згадати: камін завжди буде окрасою оселі для тих, хто перш за все цінують домашній затишок та природне тепло. 

Прекрасним доповненням до помешкання мрії стануть і мансардні вікна польської фірми «FAKRO», ми впевнені з ними ваша оселя втілить у життя давні заповітні бажання.

Додаткову інформацію про динаміку будівництва, умови продажу та відповіді на інші питання стосовно житлового комплексу «Львівський квартал» Ви можете отримати у нашому відділі продажу РІЕЛ, що знаходиться поряд із будівельним майданчиком.

Будемо раді Вам допомогти!

Львівський Квартал
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.