До всіх новин

Будинки ЖК «Львівський Квартал» повністю відновлено після влучання російських ракет

04 серпня 2023

Два будинки житлового комплексу «Львівський Квартал» в які понад рік тому влучили російські ракети – повністю відновлені. Завдяки зусиллям міської влади та оперативному реагуванню Корпорації Нерухомості РІЕЛ, усі роботи виконані вчасно і якісно.

«Корпорація Нерухомості РІЕЛ активно долучилася до процесу відновлення. Ще в перші дні після прильоту, поки місто визначалося із джерелами фінансування, ми відразу профінансували термінові експертизи, термінові протиаварійні та проєктні роботи з відновлення на суму понад три мільйони гривень» – розповів операційний директор КН РІЕЛ Любомир Голубовський.

Третій і сьомий будинки ЖК «Львівський Квартал» після ракетної атаки
Третій і сьомий будинки ЖК «Львівський Квартал» після відбудови

Одразу після влучання, як тільки дозволили рятувальники, фахівці РІЕЛ облаштували тимчасове укріплення колон і пілонів, додатково змонтували металеві рами й опори для підтримки певних горизонтальних елементів, почали відновлення гідроізоляції фундаменту тощо.

Сьомий будинок ЖК «Львівський Квартал» після ракетної атаки
Сьомий будинок ЖК «Львівський Квартал» після відбудови

«Коли місто узгодило всі процедурні моменти і виділило фінансування, до роботи приступило комунальне підприємство Житлоінвестбуд-УКБ, яке відбудувало зруйновані об’єкти»,  – пояснив Любомир Голубовський.

Окрім відновлення самого ЖК за бажанням деяких власників було зроблено соціальні ремонти в квартирах.

Також об'єкт проінспектував міський голова Віталій Кличко. Він поспілкувався із будівельниками і власниками помешкань. Мер задоволений реконструкцією та обіцяє, що за місяць майстри повністю відновлять благоустрій навколо будинків.

Львівський Квартал
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.