До всіх новин

Подія 2017 року — Форум девелоперів Західної України

14 вересня 2017

З ініціативи корпорації нерухомості РІЕЛ та Асоціації Західноукраїнських Забудовників 19 вересня відбудеться знакова для регіону подія — відкритий конструктивний діалог між представниками бізнесу та органами державної влади і місцевого самоврядування. 

Участь у Форумі візьмуть ключові фігури ринку нерухомості: топ-менеджери провідних девелоперських, проектних і консалтингових компаній Західного регіону, представники ІДАБК у м. Львові, Департаменту ДАБІ у Львівській області, центрального апарату ДАБІ України та перші особи у сфері містобудування Львівської міської ради.

Під час дискусійних панелей учасники форуму зможуть обмінятися думками з приводу розвитку містобудування в умовах сьогодення, врегулювання земельних відносин, перспектив розвитку ринку нерухомості та багато іншого. Результати проведених дискусій стануть основою для напрацювання «дорожньої карти» з врегулювання наявних проблемних питань та заповнення прогалин, що існують на практиці.

Одним з доповідачів форуму буде президент корпорації нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник. 

Сподіваємося, Форум стане постійною платформою для напрацювання єдиних прозорих правил ведення девелоперського бізнесу та фінальним етапом у переході західно-українського ринку нерухомості на світові стандарти якості.

Заповнити заявку на участь у Форумі можна тут.

Нагадаємо, що Західноукраїнська асоціація забудовників розпочала свою діяльність у 2016 році. Забудовники Західної України вирішили об’єднатися, щоб спільними зусиллями на паритетних умовах створити єдині законні правила гри для усіх учасників ринку нерухомості нашого регіону. Корпорація нерухомості РІЕЛ виступила одним з засновників Західноукраїнської асоціації забудовників.

Асоціація – це сучасна, незалежна, відкрита до співпраці організація, місією якої є створення та підтримка умов для  розвитку здорової конкуренції у сфері будівництва та забезпечення  захисту інтересів своїх споживачів, учасників і партнерів.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.