До всіх новин

Індивідуальне опалення забезпечить мешканцям ЖК «Львівський квартал» теплі та економні зими

13 вересня 2017

Корпорація нерухомості РІЕЛ попіклувалася про теплі та економічно вигідні зими для майбутніх мешканців житлового комплексу «Львівський квартал».

П’ять черг будівництва підключені до індивідуального (автономного) опалення. У кожній квартирі в цих будинках команда забудовника встановила якісні та надійні газові котли торгової марки BOSCH (потужність 24кВт) і радіатори до котла з розведенням труб марки REHAU.

Індивідуальне опалення гарантує «теплову» незалежність. Ви можете самостійно регулювати температуру у власній оселі та об’єм використаного на обігрів газу. Коли починають похолодання - можна сміливо ввімкнути опалення і зігрітися, коли на вулиці потеплішало — вимкнути і трішки зекономити. Крім того, у випадку автономного опалення тепло не йтиме до вашої оселі довжелезними старими трубами і не грітиме по дорозі землю. Можна також забути про оплату квитанцій за тепло влітку та роздуми про те, куди ті гроші йдуть, на утримання та ремонт яких труб та тепломереж.

Без сумнівів індивідуальне опалення — найкраще рішення. Посудіть самі: ви незалежні від централізованого опалення; можете спокійно забути про відключення гарячої води; можете самостійно регулювати рівень тепла у своїй домівці залежно від ваших власних потреб та побажань; ви платите лише за те тепло, яке ви дійно використали і спожили самостійно.

Якщо ви і досі хвилюєтеся чи буде вам тепло взимку та чи не прийдуть вам квитанції з космічними цінами за комунальні послуги, тоді мерщій телефонуйте у відділ продажу ЖК «Львівський квартал».

Львівський Квартал
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.