До всіх новин

Президент корпорації нерухомості РІЕЛ провів зустріч з інвесторами 1 та 2 черг ЖК «Львівський квартал»

19 жовтня 2017

На цьому тижні, 17 та 18 жовтня, президент корпорації нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник провів зустрічі з інвесторами першого та другого будинків житлового комплексу «Львівський квартал» з метою обговорення нагальних питань. 

На цих двох зустрічах інвесторам була надана інформація про процедурні деталі введення будинків в експлуатацію та оформлення права власності. Присутні на зустрічі майбутні мешканці Львівського кварталу мали можливість задати актуальні для них запитання та отримати вичерпні відповіді від президента корпорації РІЕЛ.

Детальну інформацію про зміст цих двох зустрічей інвесторам житлового комплексу «Львівський квартал» буде надіслано окремим інформативним листом.

Нагадаємо, що «Львівський квартал» — це житловий комплекс з семи будинків в центрі столиці, на Подолі. Будівництво проводиться з використанням сучасних якісних та надійних будівельних матеріалів найвищої якості та новітніх технологій. Будівельна компанія Ріел завжди дотримується найвищих стандартів у своїй роботі і недарма заслужила звання одного з лідерів будівельного ринку України та довіру українців. Особливостями «Львівського кварталу», окрім зручного розташування у десятьох хвилинах від станції метро Лук’янівська, є також висока безпечність комплексу (закрита територія з власною цілодобовою охороною), зручна продумана інфраструктура (супермаркети, ресторани, кав’ярні, салони краси, фітнес центр) та стильна європейська архітектура комплексу. 

Актуальну інформацію про ціни на квартири, планування та 3D візуалізацію квартир, інфраструктуру та фото ходу будівництва комплексу «Львівський квартал» (Київ, вул. Глибочицька, 13) Ви завжди можете знайти на нашому офіційному сайті.  Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, наші консультанти у відділі продажу люб’язно нададуть відповіді та необхідну інформацію.

Будемо раді Вам допомогти! 

Львівський Квартал
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.