До переліку блогу

Ще більше корисної інформації з RIEL Iнформ. Випуск №3

21 грудня 2022

Шановні клієнти!

Ми продовжуємо детально інформувати вас про діяльність нашої компанії, про будівельні процеси, благодійність та допомагаємо розібратися у деяких нюансах ринку нерухомості.

У новому випуску RIEL Інформ розказуємо, що встигли зробити на будмайданчиках, про нашу участь у найбільшій у Європі виставці інвестицій і нерухомості, про благодійність, проєкти, прогнози і очікування. Звісно і традиційний огляд ЗМІ.

Третій номер уже доступний для ознайомлення.

ВСТУПНЕ СЛОВО КЕРІВНИКА ПРО СИТУАЦІЮ В КОМПАНІЇ, ЗДОБУТКИ, ПЛАНИ ТОЩО

Вітання, шановні друзі!

У часи викликів ми впевнено крокуємо далі – до Перемоги. До нових звершень і завершен- ня всіх розпочатих проєктів!

Ростислав Мельник, Генеральний директор КН РІЕЛ

Завдяки нашим воїнам ми з вами можемо працювати, підтримувати економіку, забезпечувати свої родини, вільно дихати та бути справ- ді незалежними, за що низький їм уклін.

Сьогодні ми, КН РІЕЛ, продовжуємо будувати, завершуючи будівництво розпочатих об’єктів, планувати та прогнозувати. Хочу розповісти вам, нашим клієнтам, над чим ми тепер працюємо. Насамперед наша команда націлена на добудовування всіх наших ЖК, і ми це зробимо. По-друге, зараз ми працюємо над тим, щоби залучити іноземного інвестора та відкрити власну іпотеку, без участі банку. По-третє, працюємо і над новими проєктами, які плануємо запустити наступного року.

Тож запевняю вас – усе ще попереду! Україна – переможе!
Дякую, що ви з нами!

НОВИНИ КОМПАНІЇ

Благодійний і будівельний фронт

Ми не втомилися! Не втомилися допомагати, працювати, жити. Продовжуємо, разом із друзями РІЕЛ, підтримувати окремий батальйон Нацгвардії, який сміливо і з честю боронить наші землі, знищуючи ворога. Тривають наші «волонтерські акції» пропонуємо знижки на купівлю житла нашим військовослужбовцям, медикам, вчителям. А також переселенцям, які були змушені залишити свої домівки.

Автівки, які ми передали для бійців батальйону Нацгвардії

Сьогодні вся наша команда має стратегічно важливе завдання – докласти максимум зусиль, щоби ми завершили всі наші проєкти і повністю виконали зобов’язання перед інвесторами. Топ-менеджмент компанії невтомно працює над залученням до співпраці міжнародних фінансових установ для сталого розвитку та розширення можливостей, включно із запуском власної іпотечної системи.

Автівки, які ми передали для бійців батальйону Нацгвардії

Завдяки стійкості та мужності наших воїнів бізнесу і нам зокрема вдалося не лише вижити, а й продовжити працювати, планувати на перспективу. За ці місяці, після 24 лютого, вже вдалося налагодити нові логістичні мережі, постачання комплектуючих, знайшли заміну деяким будматеріалам. 

Безумовно, собівартість у гривні зросла через зростання курсу долара, а також через те, що якісь матеріали тепер доводиться привозити з-за кордону, також виникають проблеми з електропостачанням будмайданчиків. Але головне – ми продовжуємо будувати. Доказом цього є введені в експлуатацію за останні місяці п’ять наших об’єктів. Ще частина будинків наразі перебуває на фінальних етапах перед здачею, хороші новини про це дізнаєтесь уже скоро.

Ми усвідомлюємо, що не всі забудовники подолають кризу та завершать свої проєкти. Корпорація Нерухомості РІЕЛ готова розглянути кожен такий об’єкт індивідуально і за можливості добудувати, адже ми розуміємо ціну власного житла, ба більше, маємо досвід завершення добудови ЖК за інших забудовників.

Сьогодні Корпорація Нерухомості РІЕЛ, як і завжди, максимально відкрита та публічна. Ми цінуємо кожного клієнта, кожного працівника, кожну людину, яка коли-небудь мала справу з нами. З нами ви завжди отримаєте те, за що заплатили свої кошти. Долучайтеся до великої і дружної родини власників нерухомості від РІЕЛ у наших соцмережах і будьте завжди в курсі всіх подій!

ПЕРСПЕКТИВИ РІЕЛ

Як було згадано вище, КН РІЕЛ працює над тим, щоби залучити до співпраці міжнародні фінансові установи. Таким чином, ми матимемо змогу отримати іноземні інвестиції в розвиток і відбудову нашої країни, розширити наші можливості ще краще і швидше будувати якісне житло, створити доступніші умови купівлі нерухомості через іпотечну програму без участі комерційного банку.

Одним із етапів на цьому шляху стала участь делегації Корпорації Нерухомості РІЕЛ у найбільшій у Європі виставці інвестицій та нерухомості EXPO Real, що відбулася в Мюнхені (Німеччина).

Цьогорічний девіз українців, які прибули на захід: «Чекати ніколи, економіці України потрібні інвестиції та підтримка вже зараз».

Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник, який очолив делегацію від нашої компанії, розповідає, що «EXPO Real – це фактично майданчик, на якому зустрічаються девелопери, інвестиційні компанії, банкіри, страхові компанії, тобто групи компаній у Європі, які тісно між собою комунікують і реалізовують девелоперські проєкти. 

На таких майданчиках девелопери висувають свої пропозиції та домовляються про співпрацю з інве- стиційними компаніями чи про партнерство з іншими девелоперами або страховими компаніями. Тобто з учасниками всіх процесів у девелоперському бізнесі».

Через те, що інфляція на Заході десь у межах 10%, а, наприклад, німецькі інвестиційні компанії працювали на дохідність 3-4%, то сьогодні вони активно шукають нові ринки, й Україна є для них пер- спективною.

Представники Корпорації Нерухомості РІЕЛ на конференції познайомили з компанією – показали презентації компанії, нинішніх і майбутніх проєктів, продемонстрували фінансову звітність за минулий рік. Європейцям розказали, що, інвестуючи в Україну, вони можуть заробляти.

Варто зазначити, що на виставці були присутні потенційні інвестори в українську економіку з Австрії, Німеччини, Англії, Франції.

Наразі перемовини з іноземними бізнесменами тривають. Про результати ми вам неодмінно розкажемо в наступних випусках видання.

БІЛЬШЕ ПРО НАШІ ПРОЄКТИ

Продовжуємо розповідати про наші амбітні, якісні та сучасні проєкти житлових комплексів. У цьому номері ми познайомимо вас ближче із ЖК бізнес-класу «Львівська Площа». Комплекс розташований поблизу вулиці Січових Стрільців із ресторанами, кав’ярнями, поруч із парковою зоною. У пішій доступності – Поділ із численними історичними пам’ятками архітектури, автентичними закладами, музеями, сучасними бібліотеками та галереями.

Цей проєкт передбачає зведення одного будинку з двох черг на 15 поверхів. Архітектура виконана в сучасній урбаністичній стилістиці з великою площею скла. У комплексі заплановано 302 квартири різного планування. Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією. Стіни з керамоблока утеплені мінеральною ватою. Вентильований фасад зроблений з композитних плит і керамограніту. Опалення в новобудові – індивідуальне (в квартирі).

Поціновувачам активного способу життя ЖК припаде до душі, адже на території обладнаний сучасний спортивний майданчик, а оскільки комплекс зведений поблизу центру Києва, то мешканці мають широкий вибір спортивних залів, фітнес-клубів, секцій бой- ових мистецтв, спа-комплексів і кардіозон.

До найближчих супермаркетів Novus 5-10 ходьби, «Сільпо», «АТБ», «Великої кишені» – 10-15 хвилин ходьби. Свіжі фрукти й овочі можна купити на Житньому або Лук’янівському ринках, до яких їхати не довше як 10 хвилин.

До дошкільного центру «Лелека» йти 5-7 хвилин, а до дитячого садка No26 – 6 хвилин на авто. Загальноосвітні, спеціалізовані, а також школи з поглибленим вивченням англійської мови розташовані в пішій доступності – не довше ніж 10 хвилин.

Проєктом ми передбачили саме такі планування квартир, які бу- дуть максимально зручними і комфортними для мешканців, а саме:

  • дворівневі помешкання,
  • з балконами-лоджіями,
  • з гардеробними,
  • з двома санвузлами,
  • з просторими кухнями-вітальнями,
  • з панорамними вікнами,
  • з краєвидами на Подільські схили.

Переваги нашого ЖК

  • зелена оаза в центрі мегаполісу – поряд знаходиться зелена зона;
  • комплексна система безпеки – територія ЖК закрита від авто, на в’їзді буде пропускний пункт, камери відеоспостереження;
  • стильна вхідна група;
  • розвинена внутрішня інфраструктура – для зручності мешканців передбачено комерційні приміщення під магазини, кав’ярні, аптеки та салони краси.

Ми розуміємо, яку особливу увагу приділяє сучасна людина власній безпеці та безпеці своєї родини, тож на території комплексу буде цілодобова охорона та відеонагляд.

Автовласники будуть забезпечені підземним та наземним пар- кінгами, зарядною станцією для електромобілів.

Також, інформуємо вас про те, що перша черга ЖК «Львівська Площа» введена в експлуатацію, а друга вже побудована, тривають документальні процеси здачі об’єкту в експлуатацію.

Також, інформуємо вас про те, що перша і друга черги ЖК «Львівська Площа» введені в експлуатацію.

МИ У ЗМІ

Корпорація Нерухомості РІЕЛ продовжує тримати високу планку, зокрема, і в присутності в засобах масової інформації. 

До наших фахівців регулярно звертаються журналісти по коментарі на фахові теми, маємо цитування наших меседжів та останніх новин у популярних ЗМІ. 

Традиційно зібрали найголовніше:

ОСББ у новобудовах: як ефективно використовувати ресурс об’єднання

У Корпорації Нерухомості cРІЕЛ розповіли, як долали наслідки ракетного обстрілу їхнього ЖК

Корпорація Нерухомості РІЕЛ пропонує квартири по програмі «єОселя»

Будьте завжди в курсі актуальних новин РІЕЛ.

Третій номер уже доступний для ознайомлення.

Дякуємо, що ви з нами!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.