До переліку блогу

«Академія РІЕЛ» №11 - професійно про головне

14 липня 2023

Шановні клієнти!

До вашої уваги одинадцятий номер дайджесту «Академія РІЕЛ».

Із видання ви дізнаєтеся про інфраструктуру в новобудові – на що звернути увагу, вибираючи житло для купівлі. Також розкажемо, яким має бути планування зручного помешкання, та пояснимо, чому краще придбати квартиру на первинному ринку.

Одинадцятий номер вже доступний для скачування!
Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник

Вітаю, шановні клієнти!

Готовий одинадцятий номер видання «Академія РІЕЛ».

Попри обставини, команда Корпорації Нерухомості РІЕЛ продовжує працювати та виконувати взяті на себе зобов’язання перед нашими інвесторами, прагнучи, щоб якнайшвидше та якомога більше родин отримали нове, якісне та сучасне житло.

Наразі роботи тривають на усіх будівельних майданчиках у Києві та Львові, а на сторінках видання ми продовжуємо ділитися 20-річним досвідом будівництва, аби придбання нерухомості стало вдалою інвестицією на багато років поспіль.

Тексти попередніх випусків видання завжди доступні на порталі riel.ua в розділі «Блог».

Дякую, що ви з нами!

Із повагою, Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

 

ЖК Riel City, м. Львів

ВСТУП

Війна вносить власні корективи, які впливають на вподобання і можливості людей стосовно житла та на сам ринок нерухомості в цілому. Змінюється попит – змінюються й тренди, і те, що нещодавно користувалося попитом відходить на другий план.

Про переваги житла на первинному ринку, інфраструктуру новобудови та зручні планування помешкань ви дізнаєтеся в одинадцятому випуску видання «Академія РІЕЛ».

ЖК «Велика Британія», м. Львів

ІНФРАСТРУКТУРА В НОВОБУДОВІ – НА ЩО ЗВЕРНУТИ УВАГУ ПРИ КУПІВЛІ ПОМЕШКАННЯ

Сучасний ритм життя у великих містах вимагає й високої мобільності його мешканців. І, безумовно, важливу роль при виборі житла відіграє його інфраструктура – як зовнішня, так і внутрішня.

Зовнішня інфраструктура – це благоустрій та транспортна доступність локації, в якому знаходиться/зводиться будинок, а також наявність соціально значущих об’єктів поруч.

Супермаркети, аптеки та медичні заклади – те, що актуально для всіх, тому такі об’єкти інфраструктури повинні бути присутніми поруч з будинком в обов’язковому порядку, незалежно від того для кого купується квартира.

Тренажери під відкритим небом, футбольне поле і баскетбольний майданчик дозволять активно проводити час з користю для здоров’я як молоді, так і представникам старшого покоління.

Гарна транспортна розв’язка – невід’ємна частина зручного проживання, тому звертайте увагу на наявність зупинок і станцій метро неподалік від будинку навіть в тому випадку, якщо у вас є машина.

Паркові зони, пляжі, водойми з облаштованими набережними для прогулянок – місця, які відвідує кожен, незалежно від соціального статусу і рівня доходу. Тому, якщо вони присутні поблизу новобудови – це буде вагомою перевагою.

ЖК Ok’Land, м. Київ

Залежно від того, що саме розташовано неподалік від новобудови, вона стає зручною для певної категорії населення.

 Наприклад, житловий комплекс комфорт-класу Ok’Land, що зводиться у столиці чудово підійде для родин із дітьми. 

Адже окрім помешкань великих розмірів – до 7-ми кімнат, комплекс має зручну транспорту розв’язку та безліч навчальних, спортивних та медичних закладів поруч.

ВНУТРІШНЯ ІНФРАСТРУКТУРА

До об’єктів внутрішньої інфраструктури відносяться компоненти, що забезпечують комфорт і безпеку мешканців в межах конкретного житлового комплексу. Сучасні новобудови від РІЕЛ мають досить розвинену внутрішню інфраструктуру. Це – підземні паркінги та парковки біля будинку, дитячі та спортивні майданчики на території, зелені зони із лавками, системи охоронної безпеки тощо.

Як правило забудовники орієнтуються на певну категорію населення при зведенні того чи іншого будинку. Тому варто аналізувати які саме умови важливі для вас. Інша справа – житловий комплекс, інфраструктура якого об’єднує в собі набагато більше об’єктів. Таким, для прикладу, є комплекс «Містечко Підзамче» – ціле місто у місті. Місця для прогулянок та відпочинку, дитячі садочки та майданчики, школа, підземні паркінги, магазини та кафе – все це частина інфраструктури «Містечка Підзамче».

ЖК «Берег Дніпра», м. Київ

 

ЯКИМ МАЄ БУТИ ПЛАНУВАННЯ ЗРУЧНОГО ПОМЕШКАННЯ

Смарт варіант чи велика простора квартира – правильне зонування квадратних метрів помешкання є запорукою вашого майбутнього комфортного проживання.

То ж якщо ви плануєте придбання однокімнатної смарт-квартири, її оптимальна площа повинна становити близько 30 м2. Кухня, вітальня та зона спальні можуть бути влаштовані без перегородок, проте за умови їх обладнання електроплитою. 

Важливо правильно зробити зонування квартири на денну та нічну зони, а тому спальне місце доцільніше розмістити ближче до входу. Зокрема, вагомим доповненням невеликих помешкань у нашому ЖК «Берег Дніпра» у Києві є панорамні вікна на схили Дніпра.

ЖК «Берег Дніпра», м. Київ

Площа двокімнатного помешкання повинна становити – до 70 м2, оптимально планувати двокімнатні квартири кутовими, з мінімальною площею спальні 14 м2, а також гардеробом на вході в квартиру. Функціональне планування двокімнатної квартири також мусить враховувати і напрямок сонячного світла.

Для родин із дітьми підійдуть три- та чотирьохкімнатні квартири, де можна розмістити дитячу кімнату, ігрові зони та кабінет. Розміри трикімнатної квартири повинні становити до 90 м2. У трикімнатній квартирі можна планувати три спальні із додатковим гостьовим санвузлом, а от гардероб варто розмістити у передпокої.

Підземний паркінг в ЖК «Львівська Площа», м. Київ

ЧОМУ КРАЩЕ КУПУВАТИ ЖИТЛО НА ПЕРВИННОМУ РИНКУ

За кількістю «плюсів» первинний ринок значно виграє, у порівнянні із нерухомістю на вторинному ринку. Якщо знати всі особливості покупки квартири в новобудові і правильно вибрати житло, то без сумніву можна отримати цілу низку переваг.

Первинний ринок – це нерухомість, яка ще не перебувала у власності. Покупець купує абсолютно нову квартиру, яку нещодавно побудували.

Розглянемо позитивні фактори при купівлі новобудови детальніше:

  • ви можете не перевіряти «історію» вашого майбутнього помешкання, варто лише пересвідчитись у надійності забудовника, а відповідно до останніх законодавчих змін, про які ми писали у 10-му номері видання, це буде зробити значно легше;
  • відповідно не потрібно платити посередникам;
  • не потрібно витрачати безліч грошей на заміну старих труб, сантехніки тощо, адже будинок абсолютно новий;
  • можливість оформлювати житло на власний розсуд та створювати власну неповторну атмосферу;
  • ціна на нерухомість буде лише зростати і якщо виникне необхідність – ви завжди можете продати об’єкт.

Старе житло може мати багату історію та безліч власників, а це означає, що вам можуть підсунути квартиру з «сюрпризом». Будьте обачливі!

Експерти зазначають, якщо раніше людей цікавила виключно кількість квадратних метрів та ціна, то зараз їх хвилює і наповнення: питання безпеки та комфортне перебування в середовищі, а особливо наявність підземних паркінгів. Люди переглянули цінності і сприйняття житла. Варто зазначити, що будуючи підземні паркінги в наших ЖК – ми завжди дбали про комфорт клієнтів. Та нинішня реальність показала, що це ще й про особисту безпеку, адже тут можна перечекати небезпеку. Наші паркінги мають декілька виходів, систему вентиляції та електропостачання.

При будівництві наших об’єктів ми використовуємо лише якісні та сучасні технології, що роблять будинки міцними і теплими. Також, дбаємо про затишне перебування усередині комплексу, наприклад, усі житлові комплекси у столиці мають власну прибудинкову територію. А важливою особливістю усіх наших ЖК є й те, що вони мають хороше місцерозташування та розвинену внутрішню і зовнішню інфраструктуру.

ВИСНОВКИ

Придбання житла у новобудові беззаперечно має низку важливих переваг перед нерухомістю на вторинному ринку. Проте вибір забудовника залишається визначальним фактором якості вашого майбутнього помешкання.

Особливість усіх наших помешкань – це безпека, комфорт та зручність. ось три фактори, що є важливими для сучасних умов життя. У нашому арсеналі тисячі квадратних метрів різних планувань, що відповідають різним потребам та смакам. І, безперечно, ми гарантуємо якість ваших майбутніх помешкань, адже використовуємо лише сучасні технології та надійні матеріали для будівництва.

Приєднуйтесь до РІЕЛ – і насолоджуйтесь власним вибором! Ми будуємо краще!

А в наступному номері поговоримо про підземний паркінг, поділимося досвідом з чого почати ремонт у квартирі та розкажемо про звукоізоляцію.

Ваш КН РІЕЛ

Одинадцятий номер вже доступний для скачування!

Видання «Академія РІЕЛ» – онлайн-дайджест корисних порад від вашого девелопера, мета створення якого – ділитися досвідом із вами про те, як діяти у різних ситуаціях, пов’язаних із нерухомістю!

Дякуємо, що залишаєтеся з РІЕЛ!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.