До переліку блогу

«Академія РІЕЛ» №9 – професійно про головне

10 травня 2023

Шановні клієнти!

До вашої уваги дев'ятий номер дайджесту – «Академія РІЕЛ».

У цьому номері ми розкажемо про сервісні центри РІЕЛ, розглянемо на прикладах поняття «комерційна нерухомість» та порівняємо класи житла на прикладах новобудов від РІЕЛ.

Більш детально на шпальтах нашого видання.

Дев'ятий номер вже доступний для скачування!
Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник

Вітаю, шановні клієнти!

Перед вами – дев’ятий номер видання «Академія РІЕЛ».

Сьогодні як ніколи раніше кожен будівельник країни відчуває велику відповідальність, яку покладають на нього виклики війни, відчуває важливість справи для майбутнього нашої держави.

Ми віримо в силу духу та незламність наших захисників, віримо у справу, яку робимо!

І рухаємося вперед. Тільки вперед! Разом – до Перемоги!

Дякую, що ви з нами!

Із повагою, Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник

Візуалізація майбутнього проєкту Hyde Park у м. Львів

ВСТУП

У дев’ятому номері видання «Академія РІЕЛ» розповімо про сервісні центри РІЕЛ, розглянемо поняття «комерційна нерухомість» і поговоримо про різні класи житла – різницю між квартирами комфорт- і бізнес-класу. Починаймо!

ЩО ТАКЕ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР, ЯКІ ЙОГО ФУНКЦІЇ ТА В ЧОМУ ЗРУЧНІСТЬ ДЛЯ ІНВЕСТОРА?

Власний сервісний центр КН РІЕЛ – це підрозділ компанії, в якому працюють висококваліфіковані фахівці, стратегічне завдання яких – надання підтримки та всебічних якісних послуг клієнтам компанії.

Після підписання угоди про придбання нерухомості від КН РІЕЛ кожен клієнт отримує персонального менеджера, який супроводжуватиме його аж до отримання права власності на об’єкт інвестування.

Основні принципи роботи сервісного менеджера з клієнтами:

  • оперативність у вирішенні питань;
  • якісне всеохопне інформування клієнтів щодо об’єк- та їхніх інвестицій;
  • максимальна лояльність та індивідуальний підхід до інвестора;
  • висока якість обслуговування.

Сервісні менеджери КН РІЕЛ здійснюють повний супровід інвесторів від моменту підписання договору і до отримання ключів, а саме:

  • телефонні та онлайн-консультації, зустрічі в офісі сервісного центру для обговорення питань щодо придбаної нерухомості;
  • актуалізація інформації щодо здійснення оплат за придбану нерухомість (реквізити, курс, сума платежу, підтвердження зарахування);
  • формування та надсилання звітів щодо перебігу будівництва;
  • організація огляду приміщення після введення об’єкта будівництва в експлуатацію;
  • супровід інвесторів під час оформлення права власності на придбану нерухомість (витрати, перелік документів, графік нотаріуса тощо).

Багато наших клієнтів купують первинне житло вперше. Не маючи досвіду таких операцій, люди змушені витрачати власний час на пошук необхідної їм інформації. 

Наприклад: як і що робити після підписання угоди? Як відстежувати прогрес на будмайданчику? Які документи готувати та чи потрібно їх готувати вже? Для цього та багато іншого і створені сервісні центри РІЕЛ, у яких кожен клієнт отримує весь спектр необхідних йому послуг і відповідей на запитання щодо нерухомості.

Сервісний менеджер не лише заощадить час клієнта, а завжди допоможе вирішити проблему будь-якої складності.

Адреси сервісних центрів у Києві та Львові ви знайдете за посиланням.

КОМЕРЦІЙНА НЕРУХОМІСТЬ

ЖК Ok’Land, м. Київ

Із погляду питання інвестування в нерухомість, комерційна нерухомість видається привабливішою за житлову. Її купують із різними цілями – передати приміщення в оренду, перепродати або вести власний бізнес.

Поняття «комерційна нерухомість» охоплює: офісні приміщення (в т.ч. офіси відкритого типу й офіси закритого типу), магазини, ресторани, кафе, торгові центри, склади, виробничі приміщення, заводи, будівельні майданчики тощо.

У будь-якому випадку комерційна нерухомість – ліквідний і високодохідний актив, до пошуку якого слід ставитися так само серйозно, як до купівлі житла.

На що звертати увагу під час вибору комерційної нерухомості?

Купуючи комерційну нерухомість, треба дуже добре розуміти, як саме ви плануєте використовувати її в подальшому. Різні види бізнесу потребуватимуть різних особливостей приміщень.

Найпростішими із погляду вибору вважаються офісні приміщення, а от найскладнішими – торговельні майданчики.

Ідеальний процес реєстрації нежитлової нерухомості повинен мати такий вигляд:

  • пошук і вибір відповідного об’єкта;
  • перевірка об’єкта та його власника в усіх можливих реєстрах;
  • складання договору купівлі-продажу, що захистить ваші інтереси;
  • підписання договору та реєстрація права власності на комерційну нерухомість.

У виборі комерційної нерухомості насамперед необхідно враховувати, для яких цілей її купуєте. Наприклад, якщо ви хочете відкрити магазин із продажу дитячих іграшок, то треба вибирати ділянки з великою концентрацією родин із дітьми. Центр міста – не найкращий варіант. Оптимальний вибір – спальні райони, в яких живуть сім’ї з дітьми.

Для офісів переважно вибирають перші поверхи багатоповерхових будинків, якщо шукають бюджетний варіант, або повноцінні офісні будівлі.

Комерційна нерухомість від РІЕЛ у новобудовах Києва та Львова продається за цілком доступними цінами, особливо якщо укласти угоду на ранніх етапах будівництва. 

В цьому випадку після введення будинку в експлуатацію вартість такого об’єкта може зрости на 20-50%, а інвестор уже зароблятиме, фактично не докладаючи зусиль для цього.

КЛАСИ ЖИТЛА: В ЧОМУ РІЗНИЦЯ МІЖ ЖИТЛОМ КОМФОРТ І БІЗНЕС- КЛАСУ?

Сьогодні для вибору житла покупцю пропонується широкий перелік нерухомості. Вибір залежить лише від вашого бюджету й особистих уподобань.

До основних параметрів, що визначають клас житла, належать розташування житлового комплексу, архітектура, якість будматеріалів, висота стель та інфраструктура поруч.

ЖК комфорт-класу Riel City, м. Львів

Житло комфорт-класу – це переважно нерухомість у місці з хорошою інфраструктурою: магазини, дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту або станція метро поруч. Також передбачається наявність підземних паркомісць і закритої території. Житловий фонд має не лише 1-, 2-, 3-кімнатні квартири, але й пентхауси.

У Львові під критерій комфорт-класу підпадає більшість наших новобудов. Одна з таких – ЖК Riel City. 

Простір тут продуманий до найдрібніших деталей, має власну інфраструктуру та дає можливість жити з комфортом і легко поєднувати різні соціальні ролі. 

Комплекс вільний від авто та прокреслений широкими доріжками для пішоходів, також є альтанки для відпочинку, зона воркауту та дитячі майданчики. 

Це проєкт, у якому все ідеально: місце розташування, дизайн фасадів, зовнішня та внутрішня інфраструктури.

ЖК комфорт-класу Ok’Land, м. Київ

Гарний приклад комфорт-класу від РІЕЛ у Києві – це ЖК Ok’Land, розташований у зеленому районі, поруч із Севастопольською площею. Тут відмінна локація. Близько до центру – 15-20 хвилин машиною або громадським транспортом. 

Центральний автовокзал і залізничний вокзал – 15 хвилин автівкою чи громадським транспортом. 

А ще це комфортний район, де є все, що потрібно: школи, дитячі садочки, магазини, кафе, неподалік будинку – невеликий парк і сквери. 

Перші два будинки ми вже скоро вводимо в експлуатацію.

ЖК бізнес-класу «Львівська Площа», м. Київ

Житло бізнес-класу – це нерухомість у престижному районі міста з розвиненою інфраструктурою. Із погляду архітектури, безумовним критерієм є унікальна авторська концепція проєкту. Житлові комплекси в цьому сегменті вирізняються оригінальним оздобленням із натуральних, екологічних, довговічних і енергоощадних матеріалів.

У таких будинках зазвичай пропонують вільні планування, що часто передбачають не лише стандартні житлові приміщення, але й гостьові, місця для відпочинку, кілька санвузлів тощо. Площа об’єктів – від 50 кв.м. У процесі їх зведення використовують сучасні технології, завдяки чому житло бізнес-класу – це теплі екологічні квартири з хорошою звукоізоляцією.

Велику увагу приділено безпеці мешканців: консьєрж, служба безпеки, зокрема й стаціонарні пости, відеоспостереження на вході до будинку та по периметру.

ЖК бізнес-класу Nordica Residence, м. Київ

Хорошим прикладом житла бізнес-класу можна назвати житловий комплекс Nordica Residence. Він зводиться за авторським архітектурним проєктом, має власну внутрішню територію, вдале розташування, розвинену інфраструктуру та решту ознак, притаманних житловому простору цього класу.

ВИСНОВОК

Придбавши нерухомість від РІЕЛ, ви завжди отримаєте якісний продукт, що слугуватиме вам багато років і стане гарною інвестицією у стабільне майбутнє. 

Кожен будинок ми зводимо за кращими та надійними технологіями, він відповідає стандартам справжньої якості. А фахівці нашого сервісного центру завжди допоможуть вам розібратися в усіх тонкощах і зробити процес придбання й отримання нерухомості комфортним і зрозумілим. Тож саме час на реалізацію вашої мрії.

Дев'ятий номер вже доступний для скачування!

Видання «Академія РІЕЛ» – онлайн-дайджест корисних порад від вашого девелопера, мета створення якого – ділитися досвідом із вами про те, як діяти у різних ситуаціях, пов’язаних із нерухомістю!

Щиро вдячні, що залишаєтеся з РІЕЛ!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.