До переліку блогу

Ще більше корисної інформації з RIEL Iнформ. Випуск №5

26 липня 2023

Шановні клієнти!

Ми продовжуємо детально інформувати вас про діяльність нашої компанії, про будівельні процеси, благодійність та допомагаємо розібратися у деяких нюансах ринку нерухомості.

У новому випуску RIEL Інформ розповідаємо про об'єкти здані в експлуатацію і наші найближчі плани, ділимося враженнями від участі в міжнародній конференції з питань відновлення України (URC 2023) та детально розказуємо про спільний проєкт із турецьким девелопером Bosphorus Development. А наостанок підготували традиційний огляд ЗМІ.

П'ятий номер уже доступний для ознайомлення.

ВСТУПНЕ СЛОВО КЕРІВНИКА ПРО СИТУАЦІЮ В КОМПАНІЇ, ЗДОБУТКИ, ПЛАНИ ТОЩО

Ростислав Мельник, Генеральний директор КН РІЕЛ

Вітаю, шановні друзі, колеги та клієнти!

Після невеликої паузи хочу поділитися з вами результатами нашої роботи, розповісти про успіхи, плани та нові проєкти команди РІЕЛ.

Як ви уже знаєте, наразі ми сконцентровані на добудові розпочатих проєктів і доведенні їх до повної готовності. Тож за останні місяці наша команда ввела в експлуатацію й отримала сертифікати готовності аж на кілька об’єктів у Львові та Києві.

Крім того, в партнерстві з турецьким девелопером ми почали зводити новий житловий комплекс бізнес-класу Maxima Residence!

Докладніше про все – в нашому новому випуску.

Тож ми працюємо далі!

Благодійний фронт

Війна триває. І ми продовжуємо невтомно допомагати нашим захисникам.

Цього разу знову були в наших друзів у 3-му і 4-му батальйонах «Свобода» Бригади швидкого реагування НГУ «Рубіж», що боронять українські землі на східному фронті.

Як завжди, передали нашим бойовим друзям найнеобхідніше: різне військове спорядження, продукти харчування, медикаменти, а найголовніше – багато FPV-дронів, які сьогодні змінюють поле бою у війні між Україною і росією.

Дякуємо за ваш надзвичайний героїзм, сміливість і витримку. Слава Україні!

Також наша компанія долучилась до спонсорської підтримки осередку Пласт Львів. Ми зацікавлені в розвитку сильної та патріотично свідомої молоді. Сьогодні вкрай важливо підтримувати такі ініціативи.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ як соціально відповідальна компанія й надалі продовжить усіляко допомагати фронту, підтримувати благодійні та гуманітарні проєкти і брати участь у патріотичному вихованні молодого покоління.

Будівельний фронт

Маємо добрі новини і з будівельного фронту. За останні місяці завдяки злагодженій роботі команди нам вдалося завершити роботу й отримати сертифікати готовності до експлуатації на кілька об’єктів.

У Львові здали будинки К-4 і К-5 у житловому комплексі «Америка», а також повністю сьому чергу ЖК «Велика Британія» і ЖК «Ярославенка».

У Києві введено в експлуатацію дві з трьох черг ЖК Ok’Land, підземний паркінг у ЖК «Львівська Площа», два будинки в ЖК Great. До кінця 2024 року ми плануємо добудувати всі розпочаті до вторгнення росії в Україну будинки.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ продовжує робити те, що вміє найкраще – будувати сучасне, якісне та надійне житло. Ми гарантуємо, що кожен наш клієнт отримає свою нерухомість, у яку він вклав свої кошти, довірившись нам.

Участь у міжнародній конференції з питань відновлення України (URC 2023)

Конференція з відновлення України в Лондоні (Фото: Kirsty Wigglesworth/Pool via REUTERS)

Представники Корпорації Нерухомості РІЕЛ 21-22 червня 2023 року відвідали Велику Британію, де взяли участь у конференції з питань відновлення України. 

«Наша команда була запрошена на захід як гості. Головний меседж, який ми почули на цьому форумі: «Україна як держава буде забезпечена фінансовою підтримкою стільки часу, скільки це буде потрібно. Як під час війни, так і після неї», – розповів Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

«Це розуміння і впевненість у тому, що наша держава виконуватиме всі зобов’язання перед своїми громадянами, а також перед міжнародними інституціями», – вважає він.

Окремо варто зауважити, що відразу після конференції почали формуватися додаткові міжнародні фонди і програми фінансування України.

Тож Україна цікава інвесторам, і цей інтерес лише зростатиме.

Щодо РІЕЛ, то наша команда в межах заходу провела кілька цікавих переговорів із різними міжнародними інституціями, зокрема з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), із фінансовою корпорацією розвитку Сполучених Штатів Development Finance Corporation (DFC) й іншими.

І сьогодні ми плануємо низку проєктів, де вони будуть співінвесторами. Але про це розкажемо згодом.

Також у цьому номері хочемо розповісти про новий проєкт у Києві – житловий комплекс бізнес- класу Maxima Residence. Це перший ЖК, який ми зводимо разом з іноземним партнером – турецьким девелопером Bosphorus Development.

ЖК Maxima Residence – один 26-поверховий будинок на 486 різнопланових помешкань. 

Його буде збудовано за надійною монолітно- каркасною технологією, стіни – з цегли, утеплення стін – мінеральна вата. 

Опалення автономне – від дахової котельні, закрита від авто територія та безпечний підземний паркінг. Клас новобудови: бізнес. 

Зводиться ЖК на столичному Печерську за адресою: вул. Євгена Коновальця, 30.

У межах 10 хвилин на авто – дитячі дошкільні навчальні заклади, школи, ліцеї та гімназії.

На відстані 5-10 хвилин автівкою – стадіони «Олімпійський» та «Атлет», спортивні клуби з басейнами, тренажерними залами та масажними кабінетами.

Внутрішня інфраструктура в Maxima Residence передбачає:

  • сучасне лобі з великою зоною очікування гостей;
  • консьєрж-сервіс;
  • лаунж-зону з терасою для спільного використання мешканцями та кімнату для перемовин;
  • дитячу кімнату для різних вікових груп;
  • зони відпочинку на стилобатній частині;
  • інтелектуальну систему доступу, відеонагляд та охорону;
  • безшумні ліфти.

Комплекс пропонує сучасну та елегантну архітектуру, що відповідає найвищим стандартам. Красивий фасад, великі вікна, багатоцільова лаунж-зона з терасою та доглянуті зелені насадження створюють комфортну атмосферу для життя.

Це перший проєкт в Україні для нашого партнера – турецького девелопера Bosphorus Development, будівельна історія якого починається з 1970 року. Наразі компанією вже успішно реалізовано понад сотню об’єктів нерухомості різної категорії.

Знаковими та соціально важливими є:

• Istanbul Aquarium. Торговельно-розважальний комплекс із найбільшим тематичним акваріумом у світі, загальною площею 22 тис.кв.м, що є членом Всесвітньої асоціації зоопарків і акваріумів;

• Istanbul Tower 205. Найбільший у Туреччині бізнес-центр, загальною площею 246 тис.кв.м. Архітектором виступила всесвітньо відома компанія Skidmore, Owings & Merrill (Burj Кhalifa, Empire State Building, Chrysler Building, Freedom Tower).

Долучайтеся до РІЕЛ у наших соцмережах і будьте завжди в курсі новин, акцій, подій у нашому житті!

П'ятий номер уже доступний для ознайомлення.

Будьте завжди в курсі актуальних новин РІЕЛ.

Дякуємо, що ви з нами!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.