До всіх новин

ЖК «Шенген»: зведення всіх секцій активно триває

11 березня 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівництво ЖК «Шенген» активно триває, роботи виконуються в усіх будинках комплексу. Про це повідомив керівник будівництва Євген Грабовецький.

В секції 3.1. залита плита перекриття восьмого поверху. В секції 3.2. виконується мурування парапетів на даху. Водночас, у всіх цих секціях триває встановлення віконних конструкцій.

В секції 4.1. завершується мурування стін восьмого поверху. Також, за словами працівників РІЕЛ, в секції 4.2. заливається плита перекриття сьомого поверху.

В секції 5.1. майстри завершують зведення стін четвертого поверху.

В секції 6.1. завершується мурування стін другого поверху.

Додатково повідомляється, що в секції 7 проведено армування монолітних стін. В секції 8.1 заливається плита перекриття шостого поверху.

За словами керівника проєкту, у секціях 9.1 і 9.2 викопаний котлован. В секції 10.1. триває мурування стін шостого поверху.

Водночас, в секції 11.1. виконується влаштування перекриття першого поверху, а в секції 11.2. завершили плиту перекриття цокольного поверху.

Детальніше про хід будівництва та умови продажу квартир у ЖК «Шенген» ви можете дізнатись за адресою: вул. Володимира Великого, 10, вул. Рудненська, 8, вул. Левандівська, 12 або вул. Б. Хмельницького, 116.

Шенген
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.