До всіх новин

ЖК «Шенген»: роботи активно тривають в усіх будинках

06 січня 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівництво ЖК «Шенген» активно триває, роботи виконуються в усіх будинках комплексу. Про це повідомив керівник будівництва Євген Грабовецький.

У секції 3.1. виконується мурування стін сьомого поверху. У секції  3.2. залита плита перекриття сьомого поверху. Водночас, у секції 3.3. виконується облаштування даху.

У секції 4.1. триває заливання плити перекриття шостого поверху. Також, за словами працівників РІЕЛ, у секції 4.2. завершується мурування стін шостого поверху.

У секції 5.1. майстри закінчують зведення стін третього поверху.

У секції 6.1. виконується перекриття першого поверху. У секції 7.1. завершили армування монолітних вертикалей цокольного поверху.

Додатково повідомляється, що у секції 8.1 розпочали мурування стін п’ятого поверху. За словами керівника проєкту, у дев’ятому будинку залита бетонна підготовка. У секції 10.1. залита плита перекриття четвертого поверху.

Водночас, у секції 11.1. завершено виконання перекриття цокольного поверху, а у секції 11.2. триває мурування стін цокольного поверху.

Детальніше про хід будівництва та умови продажу квартир у ЖК «Шенген» ви можете дізнатись за адресою: вул. Володимира Великого, 10, вул. Рудненська, 8, вул. Левандівська, 12 або вул. Б. Хмельницького, 116.

Шенген
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.