До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче»: у другій черзі комплексу «Новий Форт» в секціях Б-1, Б-2 виконується підготовка до монтажу лічильників

29 листопада 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що зведення житлового комплексу «Містечко Підзамче» активно триває. У другій черзі комплексу «Новий Форт» в секціях Б-1, Б-2 виконується підготовка до монтажу лічильників, завершено влаштування блискавкозахисту, продовжується благоустрій прибудинкової території. Про це повідомив керівник проєкту будівництва.

Паралельно в першій черзі у секції А-1 завершено гідроізоляцію теплового пункту, а в секціях А-1, А-2, А-3 завершується монтаж електрощитових і блискавкозахисту, також монтуються лічильники й завершується влаштування благоустрою прибудинкової території.

У третій черзі в секції В-1 облаштовуються тераси та мережі зовнішньої каналізації, у секціях В-2, В-3, В-4 завершується гідроізоляція та утеплення терас, у секціях В-2 й В-3 завершуються дахові роботи, змуровано парапети та комини на даху.

У четвертій черзі у секції Г-1 завершується кладка внутрішніх стін та триває підготовка до влаштування покрівлі даху, у секції Г-3 завершується влаштування дерев’яної обрешітки даху.

Вибрати поверх та планування, а також дізнатись інші деталі щодо умов придбання квартири у ЖК «Містечко Підзамче» ви можете у наших відділах продажу. Адреси доступні за посиланням.

Підзамче. Новий Форт
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.