До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче»: у першій черзі комплексу «Новий Форт» влаштовується дахова котельня

18 серпня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що зведення житлового комплексу «Містечко Підзамче» активно триває. У першій черзі комплексу «Новий Форт» влаштовується дахова котельня, виконуються штукатурні роботи та заливається стяжка в місцях загального користування, триває монтаж поруччя та завершуються фасадні роботи. Про це повідомив керівник проєкту будівництва.

Паралельно в другій черзі завершується оздоблення фасаду, монтуються вхідні двері у квартири, утеплюється дах, штукатурення стін і залиття стяжок в місцях загального користування виконано.

У третій черзі виконуються дахові роботи, ведуться роботи з гідроізолювання тераси, монтуються вікна, у двох секціях облаштовано димоходи.

Додатково повідомляємо, що в четвертій черзі у секції Г-1 муруються зовнішні та внутрішні стіни, у секції Г-3 завершено кладку стін та облаштування каналізаційних мереж і системи вентиляції.

Вибрати поверх та планування, а також дізнатись інші деталі щодо умов придбання квартири у ЖК «Містечко Підзамче» ви можете у наших відділах продажу. Адреси доступні за посиланням.

Підзамче. Новий Форт
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.