До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче»: у другій черзі комплексу «Новий Форт» змонтовано вхідні двері у квартири

14 вересня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що зведення житлового комплексу «Містечко Підзамче» активно триває. У другій черзі комплексу «Новий Форт» змонтовано вхідні двері у квартири, утеплено дах у секціях Б-1 і Б-2, влаштовано перила, триває монтаж електрощитових та влаштування благоустрою прибудинкової території. Про це повідомив керівник проєкту будівництва.

Паралельно в першій черзі завершується монтаж дахової котельні в секції А-1 та триває облаштування благоустрою прибудинкової території.

У третій черзі влаштовано покрівлю в секції В-1, триває гідроізоляція терас у секціях В-2, В-3 і В-4, встановлено вікна в секції В-4.

Додатково повідомляємо, що в четвертій черзі у секції Г-1 завершено мурування зовнішніх, продовжується кладка внутрішніх стін, у секції Г-2 триває підготовка до розробки котловану,  у секції Г-3 виконується монтаж вікон.

Вибрати поверх та планування, а також дізнатись інші деталі щодо умов придбання квартири у ЖК «Містечко Підзамче» ви можете у наших відділах продажу. Адреси доступні за посиланням.

Підзамче. Новий Форт
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.