До всіх новин

ЖК «Львівський квартал» | Хід будівництва 11.05.17

11 травня 2017

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас про хід будівництва ЖК «Львівський квартал», Київ, вул. Глибочицька, 13. Актуальні фото- та відеоматеріали про те які роботи були проведені та чого вдалося досягти станом на травень 2017 року.

Житловий комплекс «Львівський квартал» — файне львівське житло в центрі Києва. Цей унікальний житловий комплекс буде включати в себе сім цегляних будинків, побудованих за останніми євротехнологіями. Ті, хто вирішить купити квартиру в ЖК «Львівський квартал» зможуть особисто впевнитися в його перевагах перед іншими численними столичними комплексами. Це, перш за все, власна інфраструктура, різноманітне планування комфортабельних квартир і сучасний місткий підземний паркінг, а також чудова транспортна розв’язка. Потенційних покупців неодмінно порадує близькість станції метро «Лук’янівська», яка розташована в 10 хвилинах неспішної ходи від новобудов.

До того ж у всіх квартирах в Львівському кварталі будуть встановлені панорамні вікна інноваційного типу, з яких будуть відкриватися неймовірної краси краєвиди. Також всі квартири обладнані індивідуальним опаленням. Завдяки спеціальним акційним пропозиціям від забудовника власне житло в центрі столиці перетворюється із мрії у реальність для всіх бажаючих. Висока якість будівництва та стильна архітектура гарантовані надійною та відповідальною корпорацією нерухомості РІЕЛ.

Додаткову інформацію про динаміку будівництва, умови продажу та відповіді на інші питання стосовно житлового комплексу «Львівський квартал» Ви можете отримати у нашому відділі продажу, що знаходиться поряд із будівельним майданчиком.

Будемо раді Вам допомогти!

Львівський Квартал
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.