До всіх новин

Благодійний фонд Ростислава Мельника дарує дітям Львова майстер-клас Андрія Медведєва

09 травня 2017

Діти-спортсмени! Вперше у Львові – легенда світового тенісу! 
Благодійний фонд Ростислава Мельника презентує вам безцінний і незабутній дарунок – відкритий урок Майстра!

12 травня о 17:00 на кортах «Євроспорт» (площа Петрушевича, 1) відбудеться єдиний майстер-клас для всіх бажаючих від Андрія Медведєва. Знаменитий українець, почесний президент Федерації тенісу України, переможець 11 турнірів АТР, який провів у професійному тенісі 10 років. За цей час Медведєв виграв 11 титулів у одиночному розряді, став четвертою ракеткою світу, виходив до фіналу Roland Garros (він також здобув перемогу у цьому турнирі серед юнаків в 1991 році).

Має у своєму активі перемоги над легендами світового тенісу — Іваном Лендлом, Стефаном Едбергом, Пітом Сампрасом, Андре Агассі, Майклом Чангом та іншими.

Вас чекають поради Легенди, азартні конкурси та призи.
Вхід вільний.

Нагадаємо, що корпорація нерухомості РІЕЛ та Благодійний фонд Ростислава Мельника активно підтримують та розвивають дитячий теніс в Україні. Зокрема, 23-25 грудня 2016 року було організовано справжнє свято для найменших любителів тенісу - великий тенісний турнір "Левеня". Корпорація РІЕЛ і Благодійний фонд Ростислава Мельника подарували кожному спортсмену диплом про участь у фестивалі та пам’ятні призи. Основна мета тенісного турніру "Левеня" – дати можливість найменшим шанувальникам цього чудового виду спорту відчути справжній смак змагань. Ми вирішили проводити турнір двічі на рік – взимку та влітку, адже зацікавленість цим видом спорту серед малечі величезна", – розповів Ростислав Мельник.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.