До переліку блогу

Ще більше корисної інформації з RIEL Iнформ. Випуск №4

30 січня 2023

Шановні клієнти!

Ми продовжуємо детально інформувати вас про діяльність нашої компанії, про будівельні процеси, благодійність та допомагаємо розібратися у деяких нюансах ринку нерухомості.

У новому випуску RIEL Інформ розказуємо, що встигли зробити на будмайданчиках, як допомогли військовим, про перший продаж житла через державну іпотечну програму «єОселя», про наші проєкти, прогнози і очікування. Звісно і традиційний огляд ЗМІ.

Четвертий номер уже доступний для ознайомлення.

ВСТУПНЕ СЛОВО КЕРІВНИКА ПРО СИТУАЦІЮ В КОМПАНІЇ, ЗДОБУТКИ, ПЛАНИ ТОЩО

Ростислав Мельник, Генеральний директор КН РІЕЛ

Вітання, шановні друзі!

2022-й видався вкрай складним і трагічним. Та завдяки нашим воїнам, завдяки всім Героям ми з вами можемо жити далі, планувати та разом працювати для наближення Перемоги.

Хочу коротко прозвітувати вам і поділитися планами. Впродовж весни минулого року КН РІЕЛ відновила добудову більшості об’єктів у Львові. 

Навесні цього року плануємо продовжити зведення третьої черги ЖК «Брама», п’ятої черги ЖК Riel City та другої черги ЖК «Компаньйон». Крім того, маємо розпочати будівництво кількох нових об’єктів у Львові та Києві.

Щодо київських об’єктів, то ми продовжуємо будівництво всіх розпочатих будинків. Це ЖК Ok’Land (усі черги), ЖК «Берег Дніпра», ЖК Forward, ЖК Nordica Residence (перша черга), ЖК Great (четвертий, п’ятий, шостий і сьомий будинки).

Також пріоритетним завданням компанії на 2023 рік залишається здача в експлуатацію розпочатих будинків, щоб клієнти отримали право власності на придбані приміщення.

Тож ми працюємо далі!

НОВИНИ КОМПАНІЇ

Благодійний фронт

Війна триває. Окупант продовжує нищити наші міста та села, бомбардувати критичну інфраструктуру, забирати життя кращих українців. Попри складнощі, ми на шляху до Перемоги. Тож невтомно допомагаємо нашим найкращим бійцям на фронті, підтримуємо людей, які цього потребують, працюємо на благо країни. 

Представники КН РІЕЛ разом із друзями знову їздили на фронт. Ми передали бійцям батальйону «Свобода» 4-ї БрОП НГУ, який боронить нас на Бахмутському напрямку, вкрай необхідні речі: п’ять транспортних засобів, військове спорядження, комплекти форми, спальники, продукти харчування, медикаменти тощо.

Наші будівельники долучилися до реконструкції центру підтримки людей, які втратили свій дім.

Створення та відкриття центру у Винниках стало можливим завдяки синергії влади, громадянського суспільства, церкви, бізнесу та міжнародних партнерів. Об’єднавшись, ми разом допомагаємо одні одним і тим, хто потребує допомоги.

Ініціатор проєкту – громадська організація «Емаус-Оселя». Вона одна з перших організацій в Україні, яка почала всіляко підтримувати бездомних людей і у 2003 році створила унікальну Спільноту, де разом живуть, працюють та допомагають іншим ті, хто опинився в скрутній ситуації.

Будівельний фронт

І звісно ж, продовжували будувати наші ЖК у столиці та Львові. Маємо й результати: два об’єкти введені в експлуатацію – друга черга ЖК «Львівська Площа» у Києві та п’ята черга ЖК «Велика Британія» у Львові.

НОВИНИ КОМПАНІЇ

Іпотека «єОселя».
Що це таке та як працює?

Із 1 жовтня в Україні запрацювала пільгова іпотечна програма «єОселя». Придбати нерухомість можуть усі громадяни, які підпадають під умови іпотеки. За перші місяці від початку дії програми вже кількадесят тисяч українців подали заявки на отримання пільгового кредитування. Дехто вже й одержав згоду.

Клієнти КН РІЕЛ, які отримали іпотеку «єОселя»

Так, Корпорація Нерухомості РІЕЛ і ПРИВАТБАНК погодили першу угоду на кредитування за новою урядовою програмою «єОселя». 27 грудня клієнти оформили купівлю нової квартири від РІЕЛ, загальною площею 60,8 м2. Вони вибрали помешкання в новому та сучасному ЖК Riel City у Львові, в якому вже дві черги з п’яти введено в експлуатацію.

РІЕЛ завжди має що запропонувати клієнтам, які вирішили придбати в нас житло. В роботі більш ніж 30 нових угод за програмою «єОселя» і згодом побільшає гарних новин!

Якщо ви бажаєте подати заявку на купівлю житла від РІЕЛ в іпотеку «єОселя», ось вам алгоритм дій.

Вдалих покупок!

БІЛЬШЕ ПРО НАШІ ПРОЄКТИ

У цьому номері ми знову повертаємося до Львова, а точніше – до житлового комплексу комфорт-класу «Велика Британія».

ЖК «Велика Британія» зводиться за монолітно-каркасною технологією, утеплення стін – пінополістирол, комплекс має автономну систему опалення. Поверховість різна – 6, 9, 11, 13. Клас новобудови: комфорт.

Новобудова розташована по вул. Тараса Шевченка, 17, неподалік від необхідних об’єктів соціальної, громадської та медичної інфраструктури. Власна внутрішня інфраструктура теж розвинена. 

На території розміщені паркінги, сучасні зони для відпочинку, дитячі ігрові зони, магазини, кафе тощо.

Дизайн фасаду привертає увагу ретельно продуманими лініями, має кольорові вставки для створення стильного контрасту. Панорамні вікна забезпечують наявність у квартирах великої кількості денного світла, візуально збільшують внутрішній простір. Навіть в 1-кімнатній квартирі достатньо місця для комфортного проживання.

Наразі п’ять із семи запроєктованих черг уже побудовані та введені в експлуатацію, шоста і сьома черги – на фінальному етапі. В продажу залишилася мінімальна кількість квартир. 

Проєкт дійсно якісний і успішний, тож ухвалено рішення про будівництво останньої, восьмої черги ЖК «Велика Британія».

Особливості комплексу:

  • панорамні вікна з видом на старий Львів;
  • індивідуальна система опалення;
  • гостьова парковка;
  • безшумні ліфти;
  • планування з дворівневими апартаментами;
  • 10 хвилин пішки до парку ім. Івана Франка та Саду собору Святого Юра

Новим проєктом заплановано зведення комплексу комфорт-класу. Складатиметься він з двох будинків на 263 помешкання загальною житловою площею 11 тисяч кв. метрів. Поверховість – 1, 7 та 10 поверхів. Передбачені також комерційні приміщення, комори для зберігання речей, паркінги. Більше подробиць згодом.

МИ У ЗМІ

Надскладний 2022 рік ми пережили. Попереду ще багато роботи, попереду Перемога. Ми, КН РІЕЛ, не зупиняємося: будуємо, шукаємо нові можливості та варіанти, виконуємо свої зобов’язання, і головне, за- лишаємося надійним партнером для наших клієнтів.

Також продовжуємо вас інформувати про нашу діяльність. У цій добірці зібрали найважливіші меседжі – новини, прогнози, плани, звіти тощо. Будьте завжди в курсі останніх новин.

Право власності на квартиру в новобудові: 3 кроки, які повинен здійснити девелопер

Ще більше корисної інформації з RIEL Iнформ. Випуск No3

DOM.RIA – Вдалий старт: перший продаж житла від РІЕЛ за програмою «єОселя»

Як прийнятий законопроєкт No7441-1 вплине на ринок нерухомості України: думка девелопера

Квартири з видом на схили Подолу: другу чергу ЖК «Львівська Площа» введено в експлуатацію

Будьте завжди в курсі актуальних новин РІЕЛ.

Четвертий номер уже доступний для ознайомлення.

Дякуємо, що ви з нами!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.