До всіх новин

ЖК «Велика Британія»: в четвертій секції п’ятої черги завершено монтаж ліфтових кабін

15 квітня 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що в четвертій секції п’ятої черги ЖК «Велика Британія» завершено монтаж ліфтових кабін. Про це повідомив керівник проєкту Олег Мельник.

Водночас в третій секції завершили монтаж шаф для приладів обліку електроенергії, закінчили встановлення перил на сходових майданчиках, завершуємо монтаж радіаторів, виконуємо розведення електричних кабелів та фінішне оздоблення стін в місцях загального користування.

Додатково повідомляється, що в другій секції тривають роботи з влаштування плитки на сходах та коридорах в місцях загального користування, завершуємо монтаж радіаторів, виконуємо розведення електричних кабелів у місцях загального користування.

За словами керівника будівництва, в першій секції завершили монтаж шаф для приладів обліку електроенергії і монтаж перил на сходових майданчиках, завершуємо встановлення радіаторів, виконуємо розведення електричних кабелів у місцях загального користування.

Детальніше про хід будівництва та умови продажу квартир у ЖК «Велика Британія» ви можете дізнатись за адресою: вул. Володимира Великого, 10, вул. Рудненська, 8, вул. Левандівська, 12, вул. Б. Хмельницького, 116.

Велика Британія
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.