До всіх новин

ЖК «Велика Британія»: в п’ятій черзі завершено встановлення котлів у квартирах та комерційних приміщеннях

11 лютого 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що у п’ятій черзі ЖК «Велика Британія» завершено встановлення котлів у квартирах та комерційних приміщеннях. Про це повідомив керівник проєкту Олег Мельник.

Паралельно у першій секції завершили монтаж вхідних порталів до ліфтів, розпочали оздоблення відкосів і закінчили монтаж електричних кабелів у місцях загального користування. Сходові поручні змонтовано на всіх поверхах крім першого.

Додатково повідомляється, що у другій секції завершено залиття стяжок підлоги, встановлені вхідні двері до квартир, виконано монтаж усіх лічильників газу в квартирах, майстри розпочали їх монтаж в комерційних приміщеннях.

За словами керівника будівництва, у третій секції завершили монтаж вхідних порталів до ліфтів, розпочали оздоблення відкосів і завершено монтаж електричних кабелів у місцях загального користування. Також виконано встановлення всіх лічильників газу в квартирах, майстри розпочали їх монтаж в комерційних приміщеннях.

В четвертій секції фахівці завершили монтаж вхідних порталів до ліфтів, розпочали оздоблення відкосів і завершили монтаж електричних кабелів у місцях загального користування. Також встановлені лічильники газу в квартирах, майстри розпочали їх монтаж в комерційних приміщеннях.

Детальніше про хід будівництва та умови продажу квартир у ЖК «Велика Британія» ви можете дізнатись за адресою: вул. Володимира Великого, 10, вул. Рудненська, 8, вул. Левандівська, 12, вул. Б. Хмельницького, 116.

Велика Британія
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.