До всіх новин

ЖК Оk’Land: будівництво триває

15 листопада 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що в другому будинку другої черги продовжуються роботи з монтажу магістральних трубопроводів каналізації та облаштування зовнішніх мереж води та каналізації.

На 90% виконано фасадні роботи, монтаж вітрин комерційних приміщень та монтаж ліфтів, триває оздоблення місць загального користування. Завершено монтаж технічних, пожежних та дверей холодних переходів, на фінальному етапі встановлення дверей на першому і другому поверхах. Монтаж обладнання насосної станції завершується.

В третьому будинку першої черги завершуються роботи з облаштування фасаду комерційних приміщень, триває оздоблення місць загального користування, завершено монтаж ліфтів, виконуються пусконалагоджувальні роботи. Майже закінчили монтаж радіаторів у квартирах та електромонтажні роботи. Тривають роботи з облаштування зовнішніх мереж води та каналізації, продовжується підготовка до облаштування зовнішніх мереж електро- та газопостачання.

У першому будинку третьої черги майже завершено кладку стін, тривають підготовчі роботи з облаштування зовнішніх електричних мереж і газопостачання. На етапі завершення облаштування зовнішніх мереж водопостачання і каналізації, продовжуються роботи з монтажу вікон і балконних дверей, завершено облаштування утеплювача на даху.

Щодо умов придбання квартир в ЖК Оk'Land та перебігу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії. Адреси доступні за посиланням.

Оk'Land
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.