До всіх новин

ЖК Оk’Land: будівельні роботи в усіх будинках продовжуються

11 жовтня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що в третьому будинку першої черги ЖК Оk’Land виконано на 90% монтаж двох ІТП (індивідуальний тепловий пункт), завершений монтаж ліфтів, виконуються пусконалагоджувальні роботи. Паралельно в четвертій секції виконується монтаж радіаторів. Загалом по будинку тривають електромонтажні роботи, готовність 85%, продовжується облаштування зовнішніх мереж ВК, виконується залиття стяжок і штукатурення стін на першому поверсі, монтаж внутрішнього електричного обладнання виконано на 20%.

У другому будинку другої черги продовжуються фасадні роботи, виконується оздоблення місць загального користування, триває монтаж вітрин комерційних приміщень, проводиться встановлення дверей на першому і другому поверхах, виконується прокладання магістральних трубопроводів каналізації, готовність 70%, триває монтаж ліфтів. Монтаж обладнання насосної станції практично завершено, встановлені технічні, пожежні та двері холодних переходів в усіх секціях, облаштування зовнішніх мереж ВК (водопостачання, каналізація) продовжується.

У першому будинку третьої черги триває облаштування утеплювача на даху, продовжується монтаж вікон і балконних дверей, завершуються роботи з облаштування зовнішніх мереж (водопостачання, каналізація), продовжуються підготовка до облаштування зовнішніх мереж електрики і газопостачання.

Щодо умов придбання квартир в ЖК Оk'Land та перебігу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії. Адреси доступні за посиланням.

Оk'Land
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.