До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче»: в першій черзі комплексу «Брама» в секції А-2 виконується монтаж ліфта

25 вересня 2023

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що зведення житлового комплексу «Містечко Підзамче» активно продовжується. Наразі в першій черзі комплексу «Брама» в секції А-2 виконується монтаж ліфта. Паралельно в усіх секціях завершено шпаклювання стелі та гідроізоляції входів у під'їзди.

В другій черзі в секціях Б-1, Б-2, Б-3 завершено монтаж вхідних дверей у під'їзди, тривають роботи з благоустрою прибудинкової території.

В третій черзі в секції В-1 завершено монолітні роботи та мурування вентканалів. В у секції В-2 облаштовано плиту перекриття сьомого поверху, триває монтаж систем  димовидалення.

Паралельно в секції В-5 майстри завершили облаштування вентканалів, виконується мурування коминів на даху. В секції В-6 облаштовано плиту перекриття сьомого поверху, завершено мурування зовнішніх стін з другого по шостий поверхи, виконується монтаж вентиляційних систем.

Вибрати поверх та планування, а також дізнатись інші деталі щодо умов придбання квартири у ЖК «Містечко Підзамче» ви можете у нашому відділі продажу. Контакти за посиланням.

Підзамче. Брама
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.