До всіх новин

ЖК «Львівський квартал»: у будинку шостої черги триває облаштування фасаду

16 липня 2020

Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що у будинку шостої черги ЖК «Львівський квартал» тривають роботи з облаштування фасаду. Наразі виконано 55% об’єму робіт. Про це повідомив керівник проекту будівництва Віталій Зелінський.

Паралельно повідомляється, що на восьмому та десятому поверхах на 100% завершені малярні роботи у МЗК, на цих же поверхах розпочинають кладку плитки.

Також, за словами керівника проекту, горизонтальні мережі (опалення, каналізація, вентиляція) – на 50% виконали на цокольному поверсі, на 100% на 21-22 поверхах, з 2-15 поверхи також на 100%.

Водночас повідомляється, що майстри до кінця липня закінчать стяжку і штукатурку та закінчать роботи з монтажу димовидалення.

Водночас, спеціалісти виконують підготовчі роботи по газовій котельні – для передачі під монтаж обладнання. Наступного тижня заплановано розпочати монтаж.

Нагадаємо, що з графіком будівельних робіт, фотозвітами, графічними матеріалами та новинами з будмайданчику інвестори можуть ознайомитись на інтерактивному порталі шостої черги.

Львівський Квартал
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.