До всіх новин

В ЖК Nordica Residence відкриють кімнату для посилок

10 березня 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ планує відкрити для майбутніх мешканців ЖК новий сервіс – спеціальну кімнату для посилок.

Це дозволить отримувати будь-яку доставку у найбільш зручний час і не підлаштовуватись під графік кур’єрів, коли нікого немає вдома.

«Ми ставимось з шаною до своїх майбутніх новоселів і піклуємось про кожного з них, а відтак – розширюємо спектр унікальних сервісів, які зроблять життя у ЖК Nordica Residence максимально зручним та затишним», - розповіла продакт менеджер Зоряна Юхима.

За її словами, новий сервіс – кімната для посилок – дозволить отримувати всі відправлення та доставку у будь-який момент та суттєво полегшить логістику та пул щоденних побутових задач. А привітний консьєрж-сервіс завжди буде радий зберегти кореспонденцію чи посилку до найбільш зручного для адресата моменту отримання.

Нагадаємо, ЖК Nordica Residence – сучасний проєкт бізнес-класу КН РІЕЛ у столиці, продажі якого стартували наприкінці минулого року.

Комплекс має зручне розташування на території Нижнього Печерська неподалік Ботанічного саду ім. Гришка та набережної Дніпра. Поруч із комплексом – якісна розвинена інфраструктура, розрахована на вибагливих мешканців центру міста. ЖК Nordica Residence виконаний у лаконічній скандинавській стилістиці, він налічує три різноповерхові будинки представницького класу на 647 квартир. Житловий простір матиме свою закриту територію з цілодобовою охороною, власний дитячий садок, підземний паркінг і зони відпочинку.

Нещодавно КН РІЕЛ анонсувала відкриття у ЖК Nordica Residence першої в Україні лаунж-кімнати для мешканців ЖК загальною площею біля 130 м2.

Nordica Residence
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.