До всіх новин

«Тихо, тут живе казка!»: рівень шуму біля ЖК Nordica Residence нижче за передбачені ДБН

29 грудня 2020

Чи заважатиме спокійному життю новоселів ЖК Nordica Residence від Корпорації Нерухомості РІЕЛ бурхливий та гучний ритм мегаполісу? Адже комплекс розташований у центрі столиці – відтак, у зоні активного її життя: з  автострадою та залізницею неподалік.

Це запитання ми не один раз чули від інвесторів, тому дослідили рівень шумового навантаження біля ЖК Nordica Residence з шумоміром у руках.

Нагадаємо, що – згідно з існуючими будівельними нормами – максимально допустимий рівень звукового тиску постійного шуму на територію, що знаходиться у безпосередній близькості від житлових будинків, становить 70 дБА вдень та 60 дБА вночі.

Отже, висновки з дослідження: ЖК Nordica Residence – це життя у справжньому нордичному спокої. Немов у казковому північному лісі!

Навіть на ділянці між ЖК та залізницею під час руху поїздів діапазон шумового навантаження складає не більше 57-68 дБА. А на будмайданчику, де ведуться роботи по зведенню даного ЖК, воно нині становить 62-67 дБА.

Відтак, затишок та спокій у будь-якому житловому просторі залежить не тільки й не стільки від близькості до джерел шуму, скільки від фаховості проєктувальників, котрі обирають місце розташування майбутнього житла, а також – якості матеріалів, з яких зводиться комплекс. У цьому контексті важливо звернути увагу, що ЖК Nordica Residence буде оздоблений якісними матеріалами: це стосується у тому числі й оздоблення навісного фасаду. Все це також буде позитивно впливати на низький рівень шуму у квартирах.

Обираймо професіоналів! З РІЕЛ – завжди затишно.

Nordica Residence
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.