До всіх новин

Ростислав Мельник: «Участь Андрія Медведєва у Lviv Open-2017 — сенсаційна подія»

14 травня 2017

Вітаємо переможців і учасників Всеукраїнського тенісного турніру LVIV OPEN-2017, який 12-14 травня відбувся у Львові. Завдяки підтримці Благодійного фонду Ростислава Мельника турнір вже став доброю традицією для тенісистів всієї України.

Цьогорічний турнір проводився серед ветеранів та аматорів у парному розряді. На кортах «Євроспорт» показали свою майстерність 38 пар з різних областей нашої держави. Сенсацією LVIV OPEN-2017 стала участь в турнірі найтитулованішого українського тенісиста Андрія Медведєва! Дякуємо усім за спортивний азарт і чесну гру.

Легенда українського тенісу, четверта ракетка світу Андрій Медведєв - переможець 11 турнірів АТР, фіналіст Відкритого чемпіонату Франції 1999 року, почесний президент Федерації тенісу України з 2006 року. Пан Андрій - найтитулованіший тенісист в історії України. Він провів у професійному тенісі 10 років — з 1991 по 2000 рік.

Нагадаємо, що Ростислав Мельник - не лише президент корпорації нерухомості РІЕЛ, меценат та засновник Благодійного фонду Ростислава Мельник, а й відомий шанувальник тенісу. Ростислав Мельник  - президент Федерації тенісу Львівщини, член наглядової ради Українського тенісного клубу, переможець та призер тенісних турнірів у парному розряді. Ростислав Мельник не перший рік займається розвитком тенісу в нашому регіоні. Силами Благодійного фонду Ростислава Мельника на Львівщині регулярно проводяться тенісні турніри для спортсменів різних вікових категорій і кваліфікації.

Бажаємо всі учасникам турніру LVIV OPEN-2017 сил, наснаги та завзяття для майбутніх перемог!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.