До всіх новин

Легенда спорту — дітям! Майстер-клас 4 ракетки світу для львівських дітлахів

12 травня 2017

День 12 травня 2017 року вже вписаний в історію спортивного Львова, як день, коли зірка великого тенісу Андрій Медведєв надихав тих, хто невдовзі прославлятиме Україну на світових турнірах.

Подія, яка роками для багатьох залишалася лише мрією, з величезним успіхом відбулася! – за її реалізацію усі ми вдячні Ростиславу Мельнику, президенту Федерації тенісу Львівщини, члену наглядової ради Українського тенісного клубу, президенту корпорації нерухомості РІЕЛ, меценату, який відроджує цей благородний вид спорту і втілює в життя найсміливіші ідеї.

Жодними словами не передати досвід, який отримали юні тенісисти на сьогоднішньому майстер-класі. І не лише тому, що мали можливість перейняти майстерність четвертої ракетки світу, зіграти на корті з тенісистом, в активі якого перемоги над легендами Уімблдону, головне, що діти отримали урок доброти, мотивації, підтримки від Вчителя і Людини. Після двогодинного насиченого майстер-класу Медведєв не оминув увагою жодну дитину, потис кожну ручку, підписав усім учасникам сертифікати, відповів на сотні прохань про селфі згодою та усмішкою. А ще тенісист спілкувався з дітлахами, розповідав їм про те, що теніс, як і кожна справа, любить наполегливих, що не суттєво з ким ти граєш, важливо як ти граєш, тому завжди є шанс перемогти суперника навіть найвищого рівня.

Виснажений до сьомого поту, але усміхнений і доброзичливий Андрій Медведєв поділився, що з усіх його майстер-класів львівський став для нього особисто відкриттям: діти не просто грають, вони горять спортом і демонструють прекрасний рівень і великий потенціал. Дякуємо, наставнику, Медведев Андрей, за незабутню зустріч, Ваше шляхетне серце і добрі передчуття.
Львівському тенісу бути!

Ще раз висловлюємо подяку від імені усіх щасливих дітлахів людям, які втілили мрію: Ростислав Мельник, Ольга Мельник, Сергієві Лагуру, Наталі Бодні, Сюзанна Лавриш, Олексію Кузьмічову.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.