До всіх новин

Рейтинг 3м2: ЖК Nordica Residence - у п’ятірці комплексів із високим рівнем безпеки мешканців

21 липня 2021

Популярний онлайн-журнал про новобудови Києва й області 3м2 вніс ЖК Nordica Residence від Корпорації Нерухомості РІЕЛ до короткого списку новобудов, резидентам яких планується забезпечити високий рівень безпеки.

Фахівці видання відзначають: проєктувальники комплексу потурбувались про спокій та безпеку майбутніх мешканців, передбачивши, зокрема, пропускний пункт на територію ЖК і цілодобову охорону всього периметру та запланувавши встановлення  камер відеоспостереження в громадських місцях.

Тим часом експерти звернули увагу й на те, що житловий комплекс Nordica Residence складатиметься з 3-х будівель різної висотності, аби задовольнити бажання всіх майбутніх мешканців – як любителів розкішних краєвидів з квартир на високих поверхах, так і тих, хто віддає перевагу низьким. Водночас і перші, й другі матимуть змогу милуватися панорамними видами на місто зі спільних лаунж-зон, також передбачених нашими архітекторами.

Під усі необхідні сервіси, що гарантують максимальний комфорт резидентам і гостям ЖК Nordica Residence, буде відведено перші поверхи будівель. Також на території комплексу очікується відкриття приватного дитячого садочка. 

Завдяки сукупності цих переваг ЖК Nordica Residence став безумовним лідером серед новобудов із продумано високим рівнем безпеки мешканців.

Нагадаємо: ЖК Nordica Residence – амбітний проєкт від Корпорації Нерухомості РІЕЛ, що реалізується на столичному Печерську. Цей престижний ЖК бізнес-класу об’єднуватиме три різноповерхові будинки й матиме продуману внутрішню територію, що включатиме все необхідне для комфорту та безпеки резидентів. Старт продажу квартир припав на кінець минулого року. Експерти КН РІЕЛ відзначають, що, завдяки унікальному екстер’єрові в скандинавському стилі та максимальній продуманості проєкту, цей ЖК одразу став одним із найзатребуваніших серед покупців.

Nordica Residence
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.