До всіх новин

Корпорація Нерухомості РІЕЛ презентує новий удосконалений проєкт ЖК Nordica Residence на Печерську

21 січня 2021

Раді повідомити всіх нинішніх і майбутніх інвесторів ЖК Nordica Residence про те, що ми розпочали процес удосконалення нашого проєкту.

Поточні зміни спрямовані на покращення архітектури, функціонального простору квартир, благоустрою території, наповнення комплексу додатковими елементами комфорту та сервісами, що зроблять Nordica Residence найкращим вибором у мікрорайоні Нового Печерська.

Натхненні світовими трендами в архітектурі, ми розробили новий фасад. До нього ми додали більше повітря та світла, а відтінки лазурового та блакитного скла додадуть архітектурі скандинавської естетики.

Для зручності майбутніх мешканців ми ухвалили нові рішення впорядкування території комплексу, серед яких – заїзд із вулиці Драгомирова (зі сторони сусіднього ЖК «Новопечерські Липки»).

Оновили і планувальні рішення – збільшили корисну площу квартир і зробили планування більш функціональними. Віддаючи належне вашому вранішньому кавовому ритуалу, ми додали до деяких квартир компактні французькі балкончики.

Тепер ЖК Nordica Residence пропонує ще більше сучасних ергономічних планувань і квартир з оптимальною площею – сьогодні маємо в продажу нові варіанти 1-кімнатних квартир, площею від 40 кв. м.

Інвестиційна привабливість ЖК Nordica Residence не потребує обґрунтування. Преміальна локація, зручна транспортна розв’язка, рівень житла та якість забудови бізнес-класу – це невід’ємні характеристики житла в новому мікрорайоні Нового Печерська.

Нагадуємо, що за умови повної оплати діє знижка 3%. Також тільки до кінця січня діють спеціальні умови на виплат – до 50 тис. грн знижки на перший внесок для придбання квартири або комерційної нерухомості та можливість перенести два чергові щомісячні платежі за графіком на «потім». Більше подробиць – в умовах Акції.

Стежте за подальшими оновленнями та вдосконаленням проєкту, який стане візитівкою оновленого мікрорайону Нового Печерська.

Ми прагнемо, щоб ви пишалися своїм житловим комплексом Nordica Residence!

Переглянути варіанти планувань
Nordica Residence
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.