До всіх новин

Другий чвертьфінал ігор 2016 року від галицької ліги КВН і КН РІЕЛ!

15 квітня 2016

Галицька ліга КВНі корпорація нерухомості РІЕЛ презентують Другий чвертьфінал ігор 2016 року! Карколомний гумор, нові команди і приємні знайомства чекають вас 17 квітня о 18.00 в кінопалаці імені Довженка!

Галицька ліга КВН — це єдина україномовна ліга КВН! Ліга вже має свою історію і традиції, заснована у 2005 році і з цього часу провела вже 8 сезонів. Команди, що грають у лізі приїздять з усіх куточків України!

17 квітня улюблені глядачами команди зіткнуться у поєдинку в конкурсах фрістайл, розминка, біатлон. За підсумками гри буде визначено 12 команд, які потраплять до півфіналу, який пройде у Львові восени, а згодом 6 найкращих потраплять до фіналу гри. Наприкінці року, у грудні, 6 команд будуть змагатися за головний приз Галицької ліги КВН.

За результатами першого чверть фіналу Галицької ліги КВН до півфіналу вже потрапило п’ять команд з Дрогобича, Хмельницького, Мукачево, Дубно та Львова. Серед призерів першого чвертьфіналу опинилися «Фізматівська шпана» з Дрогобича, 2 місце має команда «ДасвЄдос» з Хмельницького, 3 місце посіла команда – «Кадило гумору» з Мукачево. До півфіналу потрапили також команди, які опинилися на 4-ому місці - «Параноя» з Дубно та львів'яни «Просто ДИЧ».

Якщо бути в залі немає змоги, ви зможете подивитися трансляцію Галицької ліги КВН на каналі НТА.

Корпорація нерухомості РІЕЛ бажає командам та глядачам яскравого настрою та позивних емоцій!

https://www.facebook.com/rielua/videos/968303669943114

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.