До всіх новин

Діджитал прорив – самостійно обирай квартиру на оновленому маркетплейсі РІЕЛ

05 листопада 2020

Конкретна квартира з наявності, актуальна ціна, жодних «від…до…», всі характеристики житлового комплексу та особливості планувань – саме такі завдання ми поставили перед собою для нового корпоративного сайту. 

В результаті ми створили унікальний продукт на українському ринку нерухомості – справжній «шоу-рум» квартир. Ми хотіли, щоб процес вибору квартири був таким же зручним, легким та приємним, як вибір одягу або будь-якої іншої продукції онлайн.

Тож, ми повністю оновили наш сайт та перетворили його на зручний маркетплейс. Досі, щоб обрати квартиру та дізнатись про деталі продажу, в тому числі ціну, треба було наймати ріелтора або їхати до відділу продажів. РІЕЛ цю проблему вирішив в онлайні.

Індивідуальний підхід

Всі люди різні, вимоги до квартири і уподобання відповідно теж. Ми в РІЕЛ чудово розуміємо, що в умовах сьогодення ринок продажів вимагає простого і зручного інструменту пошуку, а головне швидкого та дистанційного. Саме тому наша команда розробила і презентувала справді унікальний ІТ-продукт, оновлений сайт КН РІЕЛ.

Унікальний тому, що відтепер на сайті ви бачите зрозумілі, актуальні ціни на обрані квадратні метри. Ми вважаємо, що це повага до нашого клієнта.

Зручність перевірок

Ще одним «ноу-хау» справедливо можна вважати онлайн перевірку наявності квартири. Тобто ви дійсно отримуєте актуальну ціну на квартиру у наявності. Жодних додаткових дзвінків у відділи продажів не потрібно, просто заходиш з будь-якого пристрою на сайт і перевіряєш. Впевнені, що це зручно та чесно по відношенню до нашого клієнта.

Хочете більш чітко зрозуміти і побачити планування квартири, розташування на поверсі чи в плані забудови?

Легко. Ми передбачили таку можливість.

Ну і, звісно ж, абсолютно зрозумілі та зручні фільтри, каталог усіх проєктів корпорації, новини, актуальні статуси ходу будівництва та багато іншого, і все це у реальному часі. Для того, щоб ви відчули ефект присутності, маючи справи з нами.

Прозорість. Інформативність 

На нашому сайті ми чітко і доступно описали всі умови інвестування, показали детальну схему купівлі житла, виклали у вільний доступ усі існуючі характеристики будинків, рендери, дозвільні документи тощо. При цьому усі рубрики можна фільтрувати за уподобаннями.

Маєте запитання? Перевіряйте розділ «FAQ». Там зібрали відповіді на юридично-фінансові та інженерні питання, які ми найчастіше чуємо від покупців.

Мало не забули 😉обов’язково «тицьніть» на вкладку «Про нас». Ми впевнені, що важливо розуміти в кого ви обираєте нерухомість – про це скаже історія компанії, реалізовані проєкти та ті, що на стадії реалізації.

В допомогу інвестору

У розділі «Сервісні центри» наші інвестори зможуть знайти усі необхідні контакти та отримати більш детальну інформацію про свої об’єкти.

Прокласти маршрут від вашого місцезнаходження прямо у найближчий відділ продажів — легко, переходьте у розділ «Контакти».

Ми ближче, ніж вам здається! Чекаємо на вас!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.