До всіх новин

Корпорація нерухомості РІЕЛ виступила ексклюзивним партнером світового форуму IT ARENA 2020

21 жовтня 2020

Одна з найбільших технологічних подій країн Східної Європи - форум  It Arena 2020. Цьогоріч вона пройшла у комбінованому форматі: онлайн та офлайн – та зібрала понад 4 тис. учасників з усього світу, які протягом 78 годин отримували контент від 88 спікерів з 4-х континентів.

«Нині світ стрімко змінюється – у тому числі, через планетарну пандемію COVID-19, котра прискорила цифрову експансію в усі сфери життя, в тому числі – у будівництво. Все більше операцій переходить в формат онлайн. Онлайн-проектування нових об’єктів, віртуальні тури для потенційних покупців та навіть онлайн угоди купівлі-продажу житла – все це стало можливим, реальністю за декілька місяців. Але це не межа. Попереду — ще більш інтенсивна цифрова трансформація, до якої повинні бути готові всі галузі економіки!» - переконаний Президент Корпорації нерухомості РІЕЛ Ростислав МЕЛЬНИК.

«IT Arena 2020 представила провідні уми світу, які поділились своїми унікальними інсайтами та ідеями щодо того, як підприємці та організації в технологічній екосистемі можуть бути більш конкурентоспроможними», – зазначив Метью Вайз, СЕО & співзасновник Archipelo та модератор Business Track першого дня.

На форумі говорили про глобальні тенденції: як виглядатиме робоче місце, контент й державне управління майбутнього, про глобалізацію, свободу програмного забезпечення, фінансові моделі для стартапів, deep learning та штучний інтелект. Головна дискусія розгорнулась навколо ключового питання: що стане наступним великим проривом у майбутньому?

У заході взяли участь понад сто українських стартапів, які подали заявки на конкурс Startup Competition 2020. Загальний призовий фонд змагання сягнув 120 тис. доларів. Переможцем та власником головного призу – 10 тис. доларів став харківський стартап Tradomatic: онлайн-платформа для агробізнесу.

Серед учасників форуму Корпорація нерухомості РІЕЛ розіграла макбук. Приз дістався Семену Сенківському зі Львова.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.