До переліку блогу

2020: календар РІЕЛ

12 січня 2021

Рік, що минає, став непростим для всіх. Разом з тим він виявився багатим не лише на смутні та тривожні епізоди, а й на яскраві події, грандіозні відкриття, наукові сенсації.

Став стартом великих амбітних проєктів, дав життя унікальним ініціативам в багатьох сферах. Він об’єднав людство не лише бідою, а й спільною надією на краще.

Варто зазначити, що 2020-й виявився знаковим і для нас, для Корпорації Нерухомості РІЕЛ. Ми згадали найбільш помітні та важливі події, об’єднавши їх у один календар.

Січень-лютий: 800 тис. м2 будуються та продаються

Ведеться активне будівництво декількох десятків житлових комплексів компанії як у Львові, так і у столиці. Загальна площа нерухомості, яка зводиться, перевищує 800 тис. м2. В 16 ЖК від Корпорації Нерухомості РІЕЛ йдуть жваві продажі житла. Попит додатково стимулюється нестабільним курсом долара, який на той період має тенденцію до зростання.

ЖК «Львівська Площа» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Березень-травень: випробування локдауном

Пандемія паралізує будівельну галузь не лише в країні, а й по всьому світу. В Україні назавжди чи тимчасово зупиняється кожний четвертий будмайданчик. Разом з тим, керівництво Корпорації Нерухомості РІЕЛ приймає рішення продовжувати роботи й не зупиняти жоден з проєктів. Президент РІЕЛ Ростислав Мельник закликає забудовників не згортати діяльність, щоб утримати ринок на плаву, та запевняє, що будмайданчики під брендом РІЕЛ працюватимуть всі. Адже українцям гостро потрібно житло.

Роботи ведуться безперервно навіть у найскладніший період. При цьому, на майданчиках РІЕЛ дотримуються найжорсткіших санітарно-епідеміологічних вимог. Відділи продажу переходять у онлайн режим, надаючи консультації за допомогою сучасних засобів зв’язку. Більш того: потенційні покупці отримують можливість у режимі онлайн не лише спілкуватись з менеджерами, а й відвідувати будмайданчики та навіть за допомогою віртуальних екскурсій знайомитись зі своїм майбутнім житлом. Діджиталізація всіх процесів організації роботи, якій у Корпорації приділялась увага вже декілька років поспіль, в цей період відіграє свою ключову роль.

ЖК Ok'Land від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Червень-серпень: рекордні продажі

Щойно було знято жорсткий карантин, відділи продажу майже всіх ЖК від РІЕЛ заповнюються покупцями, які за період вимушеної ізоляції встигли зрозуміти цінність власного житла та прийняти тверде рішення щодо придбання конкретної квартири.

Нечуваний для традиційного періоду відпусток ажіотажний попит на житло дозволяє перевиконати плани по продажам вже влітку. Продажі тривають у активному темпі донині.

«Щопівгодини до відділів продажу об’єктів заходять клієнти. Щогодини бронюється квартира. Щодня підписуються контракти», - констатує очільник Корпорації Нерухомості РІЕЛ Ростислав Мельник.

Один із відділів продажу Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Вересень: старт продаж в ЖК «Містечко Підзамче»

РІЕЛ оголошує про свій унікальний проєкт у Львові. Житловий простір «Містечко Підзамче», що розташований у безпосередній близькості до центру міста Лева, складається з трьох ЖК: «Брама», «Вежа» та «Новий Форт», які об’єднують у собі минуле, сьогодення та майбутнє. Це безпрецедентний проєкт у історії вітчизняного житлового будівництва. Адже забудовник зобов’язується не лише звести житло – він бере на себе місію відродження та реновації історичної місцевості, де розташоване «Містечко Підзамче».

ЖК «Вежа» від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Жовтень: старт продаж у ЖК Nordica Residence

У Києві починаються продажі найамбітнішого столичного проєкту року від Корпорації Нерухомості РІЕЛ. У центрі зводиться стильний сучасний житловий комплекс, який обіцяє стати перлиною Нижнього Печерська. Серед його ключових відмінностей: цікавий «нордичний» дизайн ззовні та всередині, якісні матеріали, найсучасніші європейські технології будівництва, а також – гарантія максимального комфорту для кожного жителя у режимі 24/7 (закрита територія, подвір’я без авто, свій дитсадок, лаунж-зона на даху, озеленення прибудинкової території різноманітними хвойними породами тощо).

ЖК Nordica Residence від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Листопад: створення революційного маркетплейсу

Корпорація Нерухомості РІЕЛ розробляє та пропонує клієнтам інтерактивний маркетплейс, за допомогою якого відвідувач легко і просто може з тисяч варіантів квартир у десятках ЖК по Києву та Львову обрати саме ту, що цікавить. У одному місці зібрана вся актуальна та коректна інформація про кожен об’єкт. За допомогою різних фільтрів можна обирати свою квартиру за будь-якими параметрами: місто, житловий комплекс, поверх, квадратура, ціна, термін здачі у експлуатацію тощо. Навіть –розрахувати розмір щомісячного платежу, якщо квартира оформлюється на виплат.

Інтерактивний маркетплейс від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Грудень: сенсаційний кредит на житло від РІЕЛ

Корпорація Нерухомості РІЕЛ спільно з ПРАВЕКС БАНКОМ оголошує про початок кредитування придбання житла. Завдяки різноманітним кредитним програмам клієнтам надаються широкі можливості стати власником майбутньої квартири. Вже на старті на ринок виводиться безпрецедентний за своїми умовами продукт – кредит на житло, що будується, без застави. За всі роки існування первинного ринку в Україні такого кредиту ще не було. На думку чисельних аналітиків ринку, він свідчить про надвисокий рівень довіри фінустанови до забудовника, а відтак – про максимальну надійність останнього.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.