До всіх новин

ЖК «Велика Британія»: у першій секції п'ятої черги виконується влаштовування покрівлі даху

10 жовтня 2019

Будівельники виконують монтаж покрівлі даху у першій секції п’ятої черги ЖК «Велика Британія». А саме укладають шарами рубероїд. Про це повідомив керівник проекту Олег Мельник.

Окрім того, повідомляється, що у першій секції триває розведення труб системи опалення та вже завершено монтаж огородження на балконах та лоджіях. Додатково зазначається, що спеціалісти продовжують заливання стяжки підлоги, у першій секції вже виконано з третього до восьмого поверху. Паралельно розпочали роботи з влаштування утеплювача на даху другої секції та завершили монтаж зливової каналізації.

Також, за словами фахівців, у другій та третій секціях виконано мурування стін до дев’ятого поверху. І паралельно триває цегляна кладка та штукатурні роботи у четвертій секції.

Більше інформації щодо придбання квартири у ЖК «Велика Британія» ви можете отримати за адресою відділів продажів Корпорації нерухомості РІЕЛ: вул. Володимира Великого, 10, вул. Рудненська, 8 або вул. Залізнична, 7 та за телефоном: (032) 254 04 32.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.