До всіх новин

ЖК Riel Сity: у п’ятому будинку першої черги змонтовано усі вікна

07 вересня 2020

Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники активно продовжують зведення житлового комплексу Riel City. Наразі у п’ятому будинку першої черги змонтовано усі вікна. Про це повідомив керівник проекту Роман Дмитрах.

Паралельно тривають роботи з утеплення фасаду, виконано 70%. Також найближчим часом майстри розпочнуть монтаж внутрішніх комунікацій.

У будинку 5-А залили фундаментну плиту, фахівці виконують вертикальні елементи цокольного поверху, навколо будинку тривають дренажні роботи.

Також, за словами керівника проекту, у будинку 5-В змонтовано усі вікна, завершена кладка стін, зроблено облицювання 50% фасаду будинку.

Додатково повідомляється, що у будинку 1-А залита фундаментна плита, триває зведення стін і колон цокольного поверху, а навколо будинку тривають дренажні роботи.

А у будинку 1-В зроблені парапети на даху дев’ятиповерхової секції, завершені монолітні роботи 12-ти поверхової секції та триває монтаж парапетів на даху і зведення приміщення дахової котельні.

Детальніше про хід будівництва та умови продажу квартир у ЖК Riel City ви можете дізнатись за адресою: вул. Володимира Великого, 10, Рудненська, 8, вул. Левандівська, 12 або вул. Б. Хмельницького, 116.

Riel City
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.