До всіх новин

ЖК Ok`Land – у списку новобудов із найкращою забезпеченістю паркомісцями у столиці

18 листопада 2021

Експерти веб-порталу ЛУН – найпопулярнішого в Україні онлайн-ресурсу про нерухомість – внесли ЖК Ok`Land від Корпорації Нерухомості РІЕЛ у топ комплексів із найвищим коефіцієнтом забезпеченості паркомісцями.

За даними аналітиків порталу, медіанний паркувальний показник для новобудов Києва становить 0.2 паркомісця на квартиру. Водночас у нашому комплексі цей коефіцієнт сягає 0.41. Що робить ЖК Ok`Land одним із тридцяти найкращих у столиці за співвідношенням кількості паркомісць до кількості квартир, зазначають фахівці.

Загалом експертами онлайн-ресурсу було проаналізовано 157 столичних комплексів, що відповідали низці критеріїв: в них уже стартували продажі, вони надали дані по всіх запроєктованих будинках, кількість квартир у ЖК перевищує 50, забудовник уже має здані в експлуатацію об’єкти, забудовник має ліцензію генпідрядника, а також документи на земельну ділянку та будівництво.

Нагадаємо: ЖК Ok`Land – ультрасучасний комплекс на три будинки висотністю 12-26 поверхів, який КН РІЕЛ зводить в Солом’янському районі, на пр. Повітрофлотському, 56. Він розташований лише в 5 хв пішки від Севастопольської площі і оточений розвиненою інфраструктурою: дитячими садочками, школами й ліцеями, кількома вищими навчальними закладами, медичними установами, а також низкою супермаркетів, кафе і ресторанів. І всі ці об’єкти – в кроковій доступності. Також поруч – Парк Захисників України. Тому Ok`Land уже зараз отримав неофіційний статус «найсімейнішого ЖК» на Солом’янці.

Підземний паркінг у ЖК Ok`Land буде обладнаний власним ліфтом і устаткований зарядними станціями для електромобілів. У планах девелопера – забезпечення комплексу інфраструктурою для здійснення цілодобової охорони та відеоспостереження.

Навесні цього року стартували продажі у третій, останній черзі ЖК Ok`Land. 

Оk'Land
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.