До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче»: в третій черзі комплексу «Новий Форт» у секції В-4 виконується облаштування каналізації

10 березня 2023

Корпорація Нерухомості РІЕЛ інформує, що зведення житлового комплексу «Містечко Підзамче» активно триває. У третій черзі комплексу «Новий Форт» у секції В-4 виконується облаштування каналізації, дах зроблений. У секціях В-2, В-3 замурували інженерні комунікації, а в секції В-1 виконали облаштування зовнішньої каналізації та водопостачання, триває підготовка до фасадних робіт. Про це повідомив керівник проєкту будівництва.

Паралельно в четвертій черзі в секціях Г-1 і Г-3 завершуються дахові роботи. В секції Г-3 виконуємо підготовку до фасадних робіт, а в Г-2 триває підготовка до фундаментних робіт.

У першій і другій чергах виконали монтаж щитів обліку електроенергії разом із лічильниками і вхідними та вихідними автоматами, змонтували внутрішньоквартирні електричні щити, триває підготовка до укладення плитки в МЗК.

Вибрати поверх та планування, а також дізнатись інші деталі щодо умов придбання квартири у ЖК «Містечко Підзамче» ви можете у нашому відділі продажу. Адреса доступна за посиланням.

Підзамче. Новий Форт
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.