До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче»: побачте свою майбутню домівку вже зараз!

05 листопада 2021

Ми упевнені: трохи див цими осінніми днями нікому не завадить. А тому створили для Вас можливість просто зараз зазирнути в майбутнє.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ підготувала для Вас відеопрогулянки комплексом «Містечко Підзамче». Щоби кожен з тих, хто вже вирішив стати мешканцем нашого найбільш інноваційного ЖК, і кожен, хто ще вагається, зміг уже зараз побачити, якою сучасною, комфортною, привабливою зовні й продуманою зсередини буде його майбутня домівка.

«Прогулятись» Новим центром Львова, розташованим лише в 10 хв від Старого міста, побачити ультрасучасну архітектуру й унікальні особливості всіх житлових комплексів «Містечка Підзамче», дізнатись про інфраструктуру – від дитячих садків, кінотеатрів і ресторанів до приватних подвір’їв, терас, коворкінгів та ретріт-зон –  і навіть пригледіти собі найкраще місце на відкритому майданчику місцевої кав’ярні можна тут.

Це – ЖК «Брама»: візитівка «Містечка Підзамче». Саме звідси містом заплановано запустити канатну дорогу, що з’єднає Новий центр із Старим Львовом. Саме тут для арт-заходів і виступів продумано мистецький простір у ареалі відновлених історичних будівель Підзамча. Власний дитсадок на відстані кількох кроків, спортивна інфраструктура, безпечна та закрита від сторонніх територія, двір без автомобілів – саме так ми бачимо комфортне життя, яким житимуть мешканці ЖК «Містечко Підзамче. Брама».

ЖК «Новий Форт. Містечко Підзамче» – символ безпеки й осередок надійності, де Ви почуватиметесь як за кам’яною стіною, – виглядатиме ось так. Це – територія спокійного й щасливого сьогодення для Вас і Вашої родини. Окрім власного дитячого садка тут розташовуватимуться аж п’ять ігрових майданчиків, де активна малеча пізнаватиме світ і власні можливості. Тут же Ви зможете мати й приватні прибудинкові ділянки – квартири на перших поверхах із такими плануваннями вже у продажу.

Таким буде ЖК «Вежа» – центр «дорослої» та «дитячої» інфраструктури «Містечка Підзамче». Для великих мешканців нашого комплексу  тут буде розташовано ділові простори – бізнес-центр із конференц-залами, приміщеннями для  коворкінгів і переговорів. Для маленьких – два дитячі садки, ігрові майданчики й школа. І для обох – власний торговельний центр, озеленені тераси на дахах та рекреаційні зони - найкраще місце для релаксу.

Завітайте в майбутнє, прогуляйтесь ЖК «Містечко Підзамче» і переконайтесь: комфортне й затишне життя тут – Ваш правильний вибір. І не варто його відкладати.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.