До всіх новин

ЖК «Містечко Підзамче»: будівельні роботи тривають в усіх чергах

04 серпня 2020

Корпорація нерухомості РІЕЛ інформує, що зведення житлового комплексу «Містечко Підзамче» активно триває.

У першій секції першої черги комплексу «Новий Форт» залита плита перекриття п’ятого поверху, триває влаштування вертикалу шостого поверху. У другій секції залите перекриття третього поверху, зводяться вертикальні елементи четвертого поверху. У третій секції залита фундаментна плита. Про це повідомив керівник проекту будівництва.

Також повідомляється, що у другій черзі у секції Б-1 залита плита перекриття першого поверху, тривають роботи зі зведення вертикалу другого поверху. А у секції В-1 третьої черги залита фундаментна плита.

Додатково інформуємо, що у секції А-1 ЖК «Брама», залите перекриття підвалу. У секції А-2 залите перекриття підвалу і зведено вертикал першого поверху. У секції А-3 залита фундаментна плита. Секція А-4 - завершено заливання підбетонки.

У комплексі «Вежа» в першій черзі у секціях 1.2. і 2.1. триває забивання паль.

Також, за словами керівника проекту, на усьому будівельному майданчику тривають роботи з вивезення будівельного сміття.

Обрати поверх та планування, а також дізнатись інші деталі щодо умов придбання квартири у ЖК «Містечко Підзамче» ви можете у наших відділах продажу. Наші менеджери радо проконсультують вас з будь-якого питання.

Звертайтесь за адресою: вул. Володимира Великого, 10, вул. Рудненська, 8, вул. Левандівська, 12 або вул. Б. Хмельницького, 116.

Підзамче. Новий Форт
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.