До всіх новин

ЖК Maxima Residence: розпочинаємо будівництво і продаж квартир другої секції

14 липня 2023

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівництво ЖК Maxima Residence активно триває. За словами керівника проєкту: вже повністю розроблений котлован і готові палі під першу секцію, виконується підготовка до виконання ростверку та проводиться облаштування конструктивних елементів будівлі відділу продажу. Також фахівці готують пальове поле під паркінг.

Разом з тим, будівельники розпочинають розробку котловану і пальового поля під другу секцію.

Тому ми оголошуємо про відкриття продажу помешкань в другій секції будинку з широким вибором 1-к квартир на різних поверхах за ціною від 3 млн грн. Перший внесок від 30% на виплат до 31 жовтня 2025 року. Термін готовності листопад 2025 року.

Переглянути планування

Радимо вам придивитися до нового помешкання в Maxima Residence, адже відомо, що придбання нерухомості на початковій стадії будівництва є вдалою інвестицією. В майбутньому ціни лише зростатимуть.

ЖК Maxima Residence – це ідеальний житловий простір бізнес-класу для вас і вашої родини. Тут відчуватиметься поєднання родинного затишку з сучасними архітектурними рішеннями, новітніми технологіями та максимально комфортною інфраструктурою. Для гармонійного розвитку ваших дітей найкращі садочки та школи, різноманітні дитячі майданчики і студії. Все для того, аби ваші діти зростали у комфорті та любові. Цей ЖК – місце куди вам захочеться повертатись, де цілодобово піклуватимуться про кожного члена вашої родини.

Цей ЖК є спільним проєктом РІЕЛ та Bosphorus Development.

Про подробиці та умови придбання дізнайтеся в нашому відділі продажу. Контакти доступні за посиланням.

Maxima Residence
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.