До всіх новин

ЖК Forward и Оk’Land стали переможцями Рейтингу інвестпривабливості

15 грудня 2020

ЖК Forward та Оk’Land від Корпорації Нерухомості РІЕЛ потрапили до рейтингу інвестпривабливості столичних ЖК, який склало ділове видання mind.ua.

Видання оцінювало проєкти київських девелоперів з точки зору їх потенційної прибутковості.

«На підставі прогнозу цін ми проаналізували, які об'єкти зростуть у ціні після здачі, а які ні. Додатково вирахували прибутковість від здачі цього житла в оренду»,- пояснюють автори дослідження.

Вони вивчили всі чинники, які впливають на ціноутворення квадратного метра ще не зданого об'єкту: місцерозташування проєкту, наявність інфраструктури, класність будинку, поверховість, рівень готовності будинку / житлового комплексу та інші. Та порівняли чисту виручку після продажу об’єкту у новобудові – до введення та після введення у експлуатацію – з чистою виручкою від банківського депозиту (враховувалась ставка 8,82% відповідно до індексу ставок депозитів для фізосіб на 12 місяців від 01.12.2020).

Таким чином, скажімо, прибуток з продажу квартири у ЖК Forward напередодні здачі будинку у експлуатацію складатиме суму, що на 34% більша, ніж сума прибутку від середнього банківського депозиту на аналогічний строк.

У ЖК Оk’Land – на 32%. А після введення у експлуатацію квартира у ЖК Forward дасть прибуток, що на 29% перевищить прибуток від депозиту. У ЖК Оk’Land - на 27%. Показник чистої виручки складе відповідно 45% та 40%.

Отже, це дослідження вкотре доводить, що інвестиції у вдалі проєкти первинної житлової нерухомості – найнадійніший інструмент не лише збереження, а й примноження ваших накопичень.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.