До всіх новин

ЖК «Брама» комплексу «Містечко Підзамче» отримав нагороду Всеукраїнського щорічного конкурсу архітектури житлових та комерційних будівель REM Awards 2020-2021

09 червня 2021

Наша новобудова стала однією з переможниць у номінації «Проєкт ЖК комфорт-класу» Всеукраїнського щорічного конкурсу архітектури житлових та комерційних будівель REM Awards 2020-2021.

Вітаємо майбутніх мешканців з чудовим вибором, а партнерів AVR Development – з цією перемогою! Ми особливо пишаємось тим, що разом не лише будуємо, а й зберігаємо історичну спадщину міста Лева.

«Містечко Підзамче» – це справді унікальний проєкт, що складається з трьох окремих житлових комплексів – «Вежа», «Брама», «Новий Форт», об’єднаних за концепцією міста в місті.

Там зустрічаються історична спадщина й сучасні технології, що особливо приваблює майбутніх мешканців нашого житлового комплексу. Там же ми створимо Новий центр Старого міста, який стане осередком комфортного повсякденного життя і водночас центром дозвілля й культури для молоді та всіх львів'ян.

Вибирайте своє помешкання в ЖК «Брама», а менеджери відділів продажу допоможуть вам із деталями.

Підзамче. Брама
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.