До всіх новин

Житловий комплекс ELYSEUM | Київ. Хід будівництва 31.05.16

31 травня 2016

Шановні відвідувачі сайту! Інформуємо Вас про хід будівництва ЖК ELYSEUM, Київ, вул. Маршала Рибалка, 3А. Актуальні фото- та відеоматеріали про те які роботи були проведені та чого вдалося досягти станом на травень 2016 року.

Новий будинок підкорює стильним дизайном, зручним розташуванням та розвиненою інфраструктурою. І що важливо, ЖК ELYSEUM будується з використанням найсучасніших матеріалів та інноваційних технологій. Таке житло – не лише комфорт повсякденного життя, але й вигідна інвестиція у майбутнє. Біля комплексу відмінна транспортна розв'язка та розвинена інфраструктура. Лук'янівка - центр, який органічно поєднується з затишком і будинком.

Поблизу знаходяться супермаркети, торговельні центри, місця для прогулянок, школи, дитячий садок, кінотеатр. До однієї з основних транспортних магістралей Києва, проспекту Перемоги, рукою подати. Планування квартир в житловому комплексі продумані і відповідають запитам навіть найвимогливіших. На вибір майбутніх мешканців представлені просторі одно-, двох, а також трикімнатні апартаменти.

ЖК ELYSEUM - це не просто столичний житловий комплекс, це перший в Україні прибутковий будинок. Так однією з особливостей комплексу є можливість як покупки квартири в ЖК ELYSEUM, так й оренда. З 2 по 14 поверх розміщені дизайнерські однокімнатні квартири, так звані с’юти - прекрасне рішення для інвестицій в житлову нерухомість та отримання пасивного прибутку від здачі житла в оренду в центрі столиці.

Додаткову інформацію про динаміку будівництва, умови продажу та відповіді на інші питання стосовно житлового комплексу ELYSEUM Ви можете отримати у нашому відділі продажу.

Будемо раді Вам допомогти!

ELYSEUM
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.