До всіх новин

Жити біля парку за дві вулиці до ділового центру: новий проєкт від РІЕЛ у столиці

16 квітня 2024

Стартував продаж помешкань у новому житловому комплексі бізнес-класу Park Life, який будується біля входу в Солом’янський ландшафтний парк за адресою вул. Генерала Шаповала, 1-3. Ця частина Солом’янського району максимально наближена до центру міста. Раніше на ділянці знаходилися автопідприємства та МАФи.

Проєкт реалізовує Корпорація Нерухомості РІЕЛ, девелопер, що має понад 20-річний досвід будівництва у Києві та Львові.

Саме унікальність локації – на межі з Солом’янським парком та за дві вулиці до ділового центру, стала основою філософії ЖК Park Life. З одного боку, мешканці щодня відпочивають на природі, дихають свіжим повітрям, насолоджуються звуками та краєвидами парку. З іншого – залишаються в місті, де цікаве і насичене життя не обмежено територією власного ЖК.

Найближче оточення – це сучасна частина Солом’янки з розвиненою інфраструктурою. Поруч будинки високого класу, благополучні сусіди, кілька ТОПових супермаркетів, ресторани, кафе, кінотеатри, багато дитячих садочків, відомі гімназії та школи, спортклуби, сучасні медичні заклади, кілька бізнес-центрів, транспортний хаб та багато іншого.

У ЖК Park Life передбачено три будинки бізнес-класу заввишки 16-22 поверхи на 781 помешкання. Будинки об’єднані триповерховим стилобатом із торгівельною галереєю та підземним паркінгом. Тут заплановано супермаркет, профільні магазини, служби сервісу та офіси.

Внутрішню територію комплексу буде відокремлено від вулиці та розташовано на стилобаті, обладнано контролем доступу для авто та мешканців, цілодобовою охороною та системою відеоспостереження. Вона належатиме лише мешканцям та буде закритою для доступу сторонніх та авто. Тут заплановано дитячий садок, майданчики для дітей різного віку, спортивні майданчики та зелені насадження для відпочинку для дорослих.

Окрім монолітно-каркасної технології будівництва, комбінованого фасаду та дизайнерських просторих вхідних груп, Park Life має і інші важливі характеристики:

  • Сучасна архітектурна концепція, що відповідає цілям сталого розвитку та гармонійно вписана в контекст парку. Фасади буде виконано у стриманих природних кольорах та фактурах.
  • Достатня кількість паркомісць: паркінг на 486 машиномісць, що забезпечить високий рівень культури паркування та відсутність проблем з парковкою у своєму ЖК. До того ж на нижніх рівнях паркінгу будуть споруди подвійного призначення із захисними властивостями, які можна буде використовувати в якості укриття.
  • Планувальні рішення з розмаїттям функціональних зон. Кожне помешкання сплановано так, аби забезпечити максимальну кількість життєвих сценаріїв на відповідній площі.  Мешканці отримають просторі кухні-вітальні із комфортними зонами відпочинку,  окремі гардеробні, просторі господарські санвузли, гостьові санвузли (для помешкань від 50 м2 і більше).
  • Особливий бонус:  здорові прогулянки на свіжому повітрі з енергетикою Солом'янського ландшафтного парку площею понад 27 гектарів.

У ЖК відкрито продажі. На вибір понад сотня варіантів планувань площею від 34 м2.

Вартість м2 від 42 до 62 тис. грн (залежить від поверху та типу квартири).

Park Life
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.