До всіх новин

Як ми працюємо

26 березня 2020

Шановні клієнти, діючі та майбутні! У зв`язку із карантином в Україні просим ознайомитись із графіком роботи нашої команди.

Ми піклуємось про вашу безпеку та хочемо залишатись на зв`язку за будь-яких умов. Водночас хочемо запевнити вас, що всі підрозділи РІЕЛ продовжують працювати навіть в умовах карантину.

 

Будівельні майданчики всіх без винятку житлових комплексів РІЕЛ працюють у звичному режимі.

Ми дотримуємось всіх заходів епідеміологічної безпеки, тому забезпечуємо наших будівельників засобами індивідуального захисту, зокрема масками та дезінфекторами. Крім того, керівники проектів слідкують за тим, щоб на будмайданчик не допускались працівники з ознаками застуди та поганого самопочуття. І, звичайно, всі, хто знаходиться на будмайданчику дотримуються безпечної дистанції один від одного.

Запевняємо, що ми не плануємо зупиняти жоден процес і створюємо всі умови для того, щоб ви отримали свої квартири згідно графіку.

 

Відділи продажу також продовжують працювати офлайн з дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів - всі менеджери з продажу користуються захисними масками, у відділі продажу проводиться регулярна дезинфекція та провітрювання приміщень.

Всі відділи продажу у Львові працюють у режимі:

пн-сб - 09:00-18:00

нд - вихідний.

Відділи продажу в Києві працюватимуть за таким графіком:

пн-пт - 10:00-18:00

сб - 12:00-17:00

нд - вихідний.

 

Ми проводимо онлайн консультації з нашими клієнтами за допомогою ZOOM, яка забезпечує якісний відео-зв`язок та можливість демонструвати додаткову інформацію.

Як проходить консультація онлайн?

  1. 1. Ви телефонуєте у відділ продажу та залишаєте запит;
  2. 2. За 10-30 хвилин на ваш телефон надходить посилання на сучасний месенджер ZOOM, де вам необхідно зареєструватись;
  3. 3. Спілкуєтесь з менеджером в режимі реального часу у відео, або аудіо форматі. Отримуєте відповіді знайомитесь з планування та документами.


Чому саме ZOOM?

  1. 1. Безпечний месенджер;
  2. 2. Бездоганна якість зв`язку та чітка «картинка»;
  3. 3. Жодних збоїв навіть під час тривалого спілкування.


Звичайно, для вашої зручності наші менеджери можуть використовувати будь-який інший канал зв’язку. Ви завжди можете замовити спілкування у Viber, Telegram, WhatsApp, електронна пошта тощо.

Записатися на онлайн консультацію можна, зателефонувавши за номерами:

у Львові - (0322) 949 884

у Києві - (044) 499 99 68;

 

Наш головний офіс вже давно перевів чимало процесів у режим діджиталу, який зараз став ще більш актуальним. Це дозволило нам не зупинити жоден робочий процес:

  • - Внутрішня комунікація компанії реалізована на базі Microsoft Office 365, пошта - в Outlook, повідомлення та відео-наради в Teams, документи в OneDrive, управління проектами в Microsoft Project.
  • - РІЕЛ один з перших забудовників, хто почав здійснювати управління будівництвом на основі BIM-технології. Тобто проектанти, підрядники та інші підрозділи використовують єдину цифрову модель будинку. Де, об`ємне зображення будинку «росте» разом із реальним будівництвом.
  • - Резервування, створення документів та графіків також автоматизовано.
  • - Відділ продажу та сервісу працюють вже більше 6 років на «хмарних» ресурсах, на основі CRM ZOHO.


Бережіть себе, залишайтеся вдома, ми ж працюватимемо для вас.

З повагою, команда РІЕЛ.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.