До всіх новин

У першій секції будинку №1 триває встановлення вікон

21 січня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники продовжують зведення будинку №1 ЖК Оk’Land. Наразі в першій секції триває встановлення вікон, виконується підготовка до облаштування стояків опалення водопроводу та каналізації, на 16 поверсі продовжується кладка внутрішніх і зовнішніх стін.

В другій секції виконується армування та бетонування парапетів на покрівлі, триває підготовка до облаштування стояків опалення водопроводу та каналізації, кладка стін проводиться на 18 поверсі.

Також, за словами працівників РІЕЛ, в третій секції виконано облаштування вентиляційних стояків, триває армування та бетонування парапетів на покрівлі, виконується підготовка до облаштування стояків опалення водопроводу та каналізації, кладка стін проводиться на 20 поверсі.

В четвертій секції завершено облаштування монолітних конструкцій, виконано встановлення вентиляційних стояків, кладка стін триває на 20 поверсі.

Паралельно на об’єкті виконується підготовка до монтажу внутрішніх електромереж, виготовлення та монтаж пожежних драбин на покрівлю.

Щодо умов придбання квартир в ЖК Оk'Land та перебігу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії. Адреси доступні за посиланням.

Оk'Land
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.