До всіх новин

У будинку №3 виконується монтаж обладнання насосної станції

12 листопада 2021

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники продовжують зведення будинку №3 ЖК Оk’Land. Наразі в будинку виконується монтаж обладнання насосної станції. Про це повідомив керівник проєкту.

В першій секції встановленні двері у квартири та протипожежні двері в ліфтовий хол та сміттєкамеру з 4 по 23 поверхи, облаштовано люки в технічних нішах 10 по 15 поверхи, залита стяжка та укладена плитка в МЗК з 5 по 24 поверхи.

В другій секції встановленні двері у квартири та протипожежні двері в ліфтовий хол та сміттєкамеру з 10 по 25 поверхи, облаштовано люки в технічних нішах з 5 по 19 поверхи, плитка в МЗК укладена на 4-7, 10-21 поверхах.

Додатково повідомляється, що в третій секції встановленні двері у квартири з 4 по 12 поверхи, облаштовано люки в технічних нішах з 6 по 12 поверхи, стяжка залита з 2 по 23 поверхи, плитка в МЗК облаштована з 4 по 17 поверхи.

В четвертій секції встановленні двері в квартири з 4 по 7 поверхи, плитка в МЗК укладена з 4 по 12 поверхи, оздоблення місць загального користування виконується на 21 поверсі.

У другій, третій, четвертій секціях завершується облаштування покрівлі, в першій секції готовність становить 100%.

Умови придбання квартир в ЖК Оk'Land та статус ходу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії, контакти за посиланням.

Оk'Land
Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.